glasul-hd.ro Web analytics

Home / Comunitate / Familia prezidențială, vizită privată în Masivul Parâng
Sursa foto: Facebook/Laura Marica
Sursa foto: Facebook/Laura Marica

Familia prezidențială, vizită privată în Masivul Parâng

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită privată în stațiunea Parâng, din Valea Jiului, șeful statului urcând, împreună cu soția, pe vârful Parângul Mic, după care a mâncat și s-a odihnit la o cabană din zonă. Totul a devenit public după ce administratorul unei cabane din zonă a postat pe facebook o poză în care apare alături de familia prezidențială. 

Prezența președintelui în Parâng a fost apreciată de salvamontiști și de proprietarul cabanei ca o vizită normală, dar și ca o surpriză pentru cei aflați în zonă. „Mi s-a părut o vizită normală, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simplă. Este un om foarte deschis, normal, a vorbit cu toată lumea, nu a refuzat pe nimeni”, a declarat, duminică, pentru Agerpres, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean. Acesta a mai declarat că șeful statului și soția sa s-au întâlnit pe munte și cu o echipă a Salvamont care efectua o patrulare obișnuită, pe creastă. Faptul că din echipa Salvamont făcea parte și o fată a reprezentat o surpriză plăcută pentru Carmen Iohannis. „Doamna Iohannis s-a arătat foarte impresionată că avem și fete la Salvamont, a felicitat-o și ne-a spus să avem grijă de colega noastră”, a afirmat Bodean, citat de Agerpres.

Președintele Iohannis s-a oprit și la una dintre cabanele din stațiunea Parâng, prezența sa luându-i prin surprindere pe proprietari, după cum au relatat aceștia. Oamenii au profitat însă de situație și au făcut o fotografie cu președintele României. „Este un om care iubește muntele și faptul că a venit în Parâng este un lucru bun pentru noi toți, pentru turismul din zonă”, a declarat proprietarul cabanei, Răzvan Marica, pentru sursa citată.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva

Trei școli premiate la Palatul Parlamentului cu câte 5.000 de lei

Trei unităţi de învăţământ din județul Hunedoara au primit ieri la Palatul Parlamentului certificatul de …