glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Familia prezidențială, vizită privată în Masivul Parâng

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită privată în stațiunea Parâng, din Valea Jiului, șeful statului urcând, împreună cu soția, pe vârful Parângul Mic, după care a mâncat și s-a odihnit la o cabană din zonă. Totul a devenit public după ce administratorul unei cabane din zonă a postat pe facebook o poză în care apare alături de familia prezidențială. 

Prezența președintelui în Parâng a fost apreciată de salvamontiști și de proprietarul cabanei ca o vizită normală, dar și ca o surpriză pentru cei aflați în zonă. „Mi s-a părut o vizită normală, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simplă. Este un om foarte deschis, normal, a vorbit cu toată lumea, nu a refuzat pe nimeni”, a declarat, duminică, pentru Agerpres, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean. Acesta a mai declarat că șeful statului și soția sa s-au întâlnit pe munte și cu o echipă a Salvamont care efectua o patrulare obișnuită, pe creastă. Faptul că din echipa Salvamont făcea parte și o fată a reprezentat o surpriză plăcută pentru Carmen Iohannis. „Doamna Iohannis s-a arătat foarte impresionată că avem și fete la Salvamont, a felicitat-o și ne-a spus să avem grijă de colega noastră”, a afirmat Bodean, citat de Agerpres.

Președintele Iohannis s-a oprit și la una dintre cabanele din stațiunea Parâng, prezența sa luându-i prin surprindere pe proprietari, după cum au relatat aceștia. Oamenii au profitat însă de situație și au făcut o fotografie cu președintele României. „Este un om care iubește muntele și faptul că a venit în Parâng este un lucru bun pentru noi toți, pentru turismul din zonă”, a declarat proprietarul cabanei, Răzvan Marica, pentru sursa citată.

Tags