glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Fabrica de biciclete de lângă Deva caută aproximativ 100 de muncitori

Fabrica de biciclete de la Sântuhalm caută aproximativ 100 de muncitori necalificați, în zona Devei, Hunedoarei, Orăștiei și Văii Jiului. Recrutarea are loc întrucât, spun reprezentanții companiei, va începe sezonul pentru bicicliști.

 

La Hunedoara, recrutarea angajaților va începe mâine, de la ora 9, atunci când, în incinta Galeriei de Artă din municipiu (lângă Teatru), va avea loc o bursă a locurilor de muncă, organizată de primărie și companie. Doritorii sunt rugați să se prezinte cu CV-ul. Fabrica de biciclete angajează muncitori necalificați la ansamblarea și montarea pieselor și oferă: „salariu motivant + bonuri de masă, bonus de fidelitate 100 lei, comision de performanță în funcție de realizări, spor de weekend 10 lei/zi, transport gratuit la și de la fabrică (în localitățile: Petrila, Petroșani, Hunedoara, Boșorod, Călan, Deva), program de lucru de 8 ore, într-un singur schimb”. Cerințe minime: absolvent de 8 clase (stare bună de sănătate), dexteritate manuală, spirit de observație, atenție la detalii, memorie vizuală dezvoltată.

 

Bursă a locurilor de muncă și în Petroșani

 

Pentru locuitorii Văii Jiului care vor să lucreze la fabrica de biciclete din Sântuhalm, va fi organizată o bursă a locurilor de muncă, la Petroșani. „Pentru a veni în întâmpinarea pieței muncii locale și la solicitarea SC Eurosport DHS SA Deva, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează vineri, 12 ianuarie 2018, o bursă a locurilor de muncă. Acţiunea se va desfăşura în această zi la Petroșani, începând cu ora 10, la sediul Agenției Locale Petroșani din str. 1 Decembrie 1918, nr. 90. Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 12 ianuarie 2018, la A.J.O.F.M. Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la Agenția Locală Petroșani”, se arată într-un comunicat de presă emis de AJOFM Hunedoara.