glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Excludere sub semnul întrebării

Cei doi consilieri locali UNPR de la Hunedoara, anunţaţi ca şi excluşi din partid, au motive să creadă că îşi duc mandatul până la capăt. Liderul organizaţiei judeţene a partidului amintit nu mai pare atât de pornit împotriva lor.

Cu două săptămâni în urmă, preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, anunţa că Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean (ex-PP-DD) sunt excluşi din partid pentru că nu au votat alături de PSD împotriva proiectului pietonalei promovate de liberalul Viorel Arion.
Ieri, cei doi consilieri s-au aflat la Bucureşti pentru a discuta cu liderul PP-DD Simona Man: „Am primit asigurări că nu vom fi excluşi pentru simplul motiv că încă nu suntem, oficial, membri ai UNPR (fuziunea UNPR – PP-DD a fost contestată în instanţă, cauza urmând să se judece la Curtea de Apel Bucureşti). De asemenea, am fost asiguraţi că ne vom duce mandatele la bun sfârşit”, ne-a declarat ieri Robert Muzsic.
O discuţie cu Simona Man a avut-o şi Haralambie Vochiţoiu, care a ezitat să spună dacă a ajuns sau nu la un acord cu liderul PP-DD: „Eu mi-am făcut datoria de lider de organizaţie. Mingea este acum în terenul prefectului (care poate sau nu să emită ordinul de încetare a mandatelor celor doi – n.red.). Nu am o miză personală cu aceşti doi oameni. UNPR este un partener fidel, iar la Hunedoara noi suntem parteneri cu Dan Bobouţanu şi echipa lui, iar Viorel Arion este adversarul nostru politic”.