glasul-hd.ro Web analytics

Home / Actualitate / Evenimentele „la liber” din ultima seară a lui 2017
Singurul spectacol mai “răsărit” organizat de Revelion în judeţ se anunţă a fi cel de la Deva
Singurul spectacol mai “răsărit” organizat de Revelion în judeţ se anunţă a fi cel de la Deva

Evenimentele „la liber” din ultima seară a lui 2017

Spectacole de Revelion vor avea loc, anul acesta, doar la Deva, Brad şi Petroşani. În celelalte oraşe, primăriile au preferat să se rezume la câte-un foc de artificii.

Sticlele de şampanie, vin sau paharele de ţuică (majoritatea aduse de-acasă, în stradă) vor face parte obligatoriu din imaginea Revelionului 2018 în mai toate oraşele hunedorene
Sticlele de şampanie, vin sau paharele de ţuică (majoritatea aduse de-acasă, în stradă) vor face parte obligatoriu din imaginea Revelionului 2018 în mai toate oraşele hunedorene

La Deva, spectacolul de Revelion va avea loc în Piaţa Unirii şi va începe la ora 21.00 cu un recital al trupei Topaz. Vor urca apoi, pe scenă, trupa Quas (la 21.35), Cristina Vasiu (22.10) şi grupul Voxlight (22.50). Publicul prezent în centrul istoric al Devei va trece în noul an împreună cu Cristi Minculescu şi trupa Iris.

La Petroşani va avea loc, de asemenea, un spectacol (pe platoul din faţa Casei de Cultură a oraşului), dar susţinut doar de solişti locali. Evenimentul este programat să înceapă la ora 22.30.

La Brad va fi, de asemenea, prezentă, solista Cristina Vasiu. Spectacolul de aici va avea loc în Piaţa Aurului cu începere de la ora 23.00 şi-i va mai avea ca protagonişti pe membrii formaţiei Gigel Nicola şi solistul local Burebista.

Toate cele trei spectacole vor fi întrerupte, la ora 24.00, de focuri de artificii. La Deva este anunţat şi un show cu lasere.

Artificii pentru petrecăreţii din cluburi şi restaurante

La Hunedoara Primăria se mulţumeşte, în acest an, doar cu un foc de artificii în Parcul Tineretului, edilii oraşului preferând să aloce mai mulţi bani pentru manifestările de 1 Decembrie.

La fel se procedează şi în Călan, Simeria şi Haţeg. „La noi, în centru, sunt organizate petreceri de Revelion. La ora 24.00 toată lumea iese afară şi din case, dar şi din localuri, iar noi le oferim un foc de artificii, ca de obicei. Pentru cine se-ntâmplă să fie cu mâna goală, facem noi cinste cu un pahar de vin sau de ţiucă fiartă. Băutura e din producţie proprie şi nu e cumpărată din banii Primăriei”, spune primarul Haţegului, Marcel Goia.

La Orăştie, focul de artificii va fi precedat de o slujbă religioasă. “Păstrăm obiceiul, ca-n fiecare an. O să fie o slujbă la Catedrală, apoi, de pe treptele Catedralei o să urmărim focul de artificii şi-o să ciocnim câte-un pahar de vin sau de şampanie”, declară primarul Orăştiei, Ovidiu Bălan.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

33322462_10213777469888322_5655235854424080384_n

Inventatorul Ioan Cosmescu, cetățean de onoare al municipiului Deva

Inventatorul Ioan Cosmescu, autorul a peste 150 de invenţii brevetate în domeniul aparaturii folosite în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *