glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

Eugen Tomac: „PMP poate obţine 15 la sută la alegerile parlamentare”

Prezent ieri la Deva, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat că sondajele care creditează PMP cu doar 4 – 5 la sută din intenţia de vot sunt „măsluite” şi menite să manipuleze electoratul.

„Vă amintesc că în 2014, exact aceleaşi metode au fost utilizate pentru a manipula populaţia. Am avut sondaje până în ziua alegerilor care ne dădeau că nu avem nicio şansă să trecem pragul electoral, să mergem mai departe. Am trecut pragul şi am obţinut un scor bun. Rezultatul de la alegerile locale, precum şi fuziunea cu UNPR-ul, dar şi contextul în care se află celelalte partide, ne fac încrezători că vom obţine rezultatul pe care ni-l propunem. În sondajele noastre PMP-ul are acum peste 9 la sută. Am încredere că PMP poate obţine 15 la sută din voturi la alegerile parlamentare.(…) Avem în faţă o mare provocare pentru că şi PSD şi PNL nu-l vor pe preşedintele Traian Băsescu pe scena politică pentru că le este teamă de forţa politică pe care o are preşedintele Traian Băsescu. Noi avem drumul nostru şi vom obţine un scor foarte bun. Nici nu se pune problema dacă trecem sau nu pragul electoral”, a declarat Eugen Tomac.

Nu cred în USR

În chestiunea sondajelor din ultima vreme a intervenit şi Ioan Răducanu, deputat PMP, preşedintele organizaţiei din Timiş a partidului: „Ultimele două sondaje au fost făcute, unul de USR, unul de PNL. Dumneavoastră îmi confirmaţi mie că există USR la Caraş – Severin, Timiş sau Hunedoara? USR, ca să facă 10 la sută, trebuie să obţină 1 milion de voturi. Dacă dumneavoastră credeţi că USR poate să obţină 1 milion de voturi în ţară, fără Bucureşti… denotă că sondajul este măsluit. Sondajul PNL este diferit de al lor. Cine comandă sondajul iese foarte bine în sondaj. Noi avem peste 200.000 de semnături, putem să ne înscriem mâine la Biroul Electoral Central, domnul Nicuşor Dan era la 65.000 azi dimineaţă”.

Tags
Back to top button
Close
Close