glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Etapă fără Cetate Deva în Liga a patra

Meciul pe care CNS Cetate Deva trebuia să îl susţină sâmbătă, în deplasare, cu CSU Craiova II, a fost amânat pentru marţi, 10 octombrie, la cererea clubului oltean. Motivul este unul cât se poate de serios, CSU având fotbalişti convocaţi la loturile naţionale de juniori ale României, iar acestea susţin jocuri oficiale în acest sfârşit de săptămână.

Echipa deveană nu stă pe roze în momentul de faţă, când ne apropiem de jumătatea turului de campionat. Cetate ocupă locul 10 în clasamentul seriei a patra, mai aproape de zona retrogradării decât de podium, cu şase puncte şi o singură victorie în cele şase etape disputate. Adversara ei de marţi este neînvinsă în acest sezon şi se află pe locul 2, la patru puncte de liderul ACS Şirineasa.

Noua echipă a Petroşaniului caută al şaptelea succes la rând

În afară de jocul dintre CSU Craiova şi Cetate Deva, meciurile din etapa a şaptea se joacă astăzi şi mâine. Atrag atenţia în special câteva partide, cu implicaţii în zona superioară, dar şi în cea inferioară a clasamentului.

Astăzi avem cele trei întâlniri care se dispută în judeţul Timiş: CS Millenium Giarmata (locul 13, 4 puncte) – ACSO Filiaşi (locul 7, 8 puncte), Becicherecu Mic (locul 15, 0 puncte) – Lunca Teuz Cermei (locul 11, 4 puncte) şi Centrul Naţional Timişoara (locul 9, 7 puncte) – Municipal Lugoj (locul 6, 9 puncte).

Liderul Şirineasa din Petroşani, singura echipă cu maxim de puncte (18) din serie, merge la Lipova unde va întâlni pe Şoimii, ocupanta locului 8, cu opt puncte. O nouă victorie ar păstra – cel puţin – avansul faţă de urmăritoarele sale, care pleacă din postura de favorite în această etapă. Şcolar Reşiţa (locul 3, 10 puncte, cu un meci mai puţin disputat) joacă acasă cu Naţional Sebiş (locul 5, tot 10 puncte) în ceea ce poate fi numit derbyul etapei între două formaţii cotate cu şanse la promovare. ACS Ghiroda (locul 4, 10 puncte), revelaţia acestui început de campionat, întâlneşte pe teren propriu o altă nou promovată, Internaţional Băleşti (locul 12, 4 puncte). Toate aceste trei meciuri se joacă sâmbătă.

AFC Hermannstadt II stă.

În această lună octombrie toate meciurile din Liga a treia vor începe la ora 15.