glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Epilog spectaculos. 50 de goluri în ultimele 90 de minute ale sezonului!

A fost festival! Ultima rundă a sezonului 2013-2014 a Campionatului Judeţean s-a jucat cu gândul la vacanţă. Drept dovadă, în cele opt partide disputate la finele săptămânii trecute, s-a punctat de 50 de ori. Şapte dintre acestea le-a dat campioana în jocul cu CS Vulcan, în vreme ce alte 11 s-au marcat la Băiţa.

Cu doar o singură înfrângere în 30 de jocuri, „zimbrii” au sărbătorit titlul, acasă, cu încă o victorie la scor. 7-0 cu CS Vulcan şi gândul merge la finala Cupei, de mâine, cu „U” Petroşani. Apoi vine barajul cu UTA Bătrâna Doamnă.

Etapa, pe repede înainte

La Haţeg, elevii lui Itul au avut chef de fotbal. 4-0 în primele 45 de minute (Duma, în două rânduri, Costea şi Câmpean), plus încă trei, la reluare: Susan şi Perşe (2). În total, 116 goluri marcate în 30 de meciuri. La baraj însă, cifrele contează mai puţin. Şi ocupanta locului doi, Hercules Lupeni, nu s-a dezis şi a marcat de opt ori în poarta Aurului, dar tot n-a fost scorul rundei! Şi asta pentru că la Băiţa portarii au scos mingea din plasă de 11 ori, oaspeţii fiind responsabili cu nouă dintre acestea. Şapte marcatori diferiţi.

Foto-finiş la juniori!

Mult mai interesante au fost ultimele 90 de minute din întrecerea juniorilor. Campioana s-a decis în urma meciurilor directe, iar câştig de cauză a avut, din nou, „U” Petroşani, care a învins în meciul-finală, Inter Petrila, cu 1-0. Cele două au încheiat campionatul cu un parcurs în oglindă. 25 de victorii, două remize, trei înfrângeri, acelaşi număr de puncte (77), dar victoria de la Petrila a făcut ca petroşenenii să ia laurii. Pe larg despre deznodământul din campionatul juniorilor, în ediţia de mâine a cotidianului nostru.

Sursa foto: Alina Feder