glasul-hd.ro Web analytics

Sport

După bunul obicei: pe podium şi la final de sezon

Karateka de la Clubul Sportiv Heian Deva au participat cu succes la Cupa României de karate, desfăşurată, weekend-ul trecut la Bucureşti. Sportivii antrenaţi de Marius Biji au urcat de 11 ori pe podiumul de premiere. De şase ori pe cea mai înaltă treaptă!
Devenii (foto) s-au aflat printre protagoniştii ediţiei din acest an a Cupei României la karate. Şi de această dată, karateka Andra Daniliuc a obţinut cele mai bune rezultate pentru delegaţia deveană, după ce s-a clasat pe primul loc la kata şi a luat şi trofeul „Best of the best”, decernat celui mai bun sportiv dintre toţi participanţii. Pe podiumul de premiere au mai urcat şi Carmen Tatoiu – locul 1 la kumite şi locul 2 la kata şi Cristian Josan – locul 2 la kata ambii la categoria 9-10 ani, Diana Tatoiu – locul 1 la kata şi locul 3 la kumite, Denisa Pădurean – locul 1 la kata – ambii la categoria 11-12 ani şi Diana Josan – locul 1 la kata şi Maria Nedelcu – locul 2 la kata şi locul 3 la kumite (ambii la categoria 13-14 ani). „Ţin să îi felicit pe toţi pentru că au încheiat anul competiţional cu rezultate onorabile. Ne aşteaptă un 2015 interesant… cu schimbări de categorii pentru unii… aşa că ne relaxăm, îl asteptam pe Moşu’ să ne dea motivaţie pentru anul viitor”, a postat pe contul personal de Facebook, Sensei Marius Biji. Cu rezultatele obţinute în capitală, clubului devean s-a clasat pe locul opt în topul celor 40 de grupări participante.
Cupa României de karate a fost ultima competiţie importantă din calendarul anului 2014 al Federaţiei Române de Karate WKC la care au participat 540 de sportivi din întreaga ţară.
 

Loading...