glasul-hd.ro Web analytics

Social

Dublă sărbătoare pentru persoanele cu dizabilităţi din Deva

Membrii Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori din judeţul Hunedoara au avut parte, în cursul zilei de ieri, de două evenimente deosebite care au reuşit să le aducă bucurie în suflet. Aceştia au marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap şi l-au întâmpinat pe Moş Nicolae.

Suc, cozonac şi dulciuri au primit peste 30 de persoane cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori din municipiul Deva. Aceştia au avut parte de un spectacol folcloric şi au primt cadouri cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap şi de Sfântul Nicolae. Manifestarea a avut loc ieri, la sediul asociaţiei. Spectacolul folcloric a fost susţinut de elevii de la Liceul Teoretic „Traian” din Deva.
„Ne bucurăm că şi în acest an a venit Moş Nicoale la noi la asociaţie. Toţi membrii asociaţiei aşteaptă cu nerăbdare cele două evenimente pe care le-am marcat, dar în general aşteaptă luna decembrie pentru că este luna cadourilor şi a sărbătorilor de iarnă. Copiii şi persoanele cu handicap se bucură de fiecare atenţie şi cadou primit deoarece nu toată lumea îşi permite să-şi cumpere o bomboană sau o ciocolată. Vreau să mulţumesc elevilor de la Traian pentru că de fiecare dată sunt alături de noi şi ne oferă un mic spectacol care reuşeşte să înveselească puţin atmosfera”, a precizat preşedinta Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori, zona Deva, Rozalia Cristea.