NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Drumul spre Prislop se închide. Încă nu se ştie când şi după ce program.
PrislopWatermark 2014  0156 (1)

Drumul spre Prislop se închide. Încă nu se ştie când şi după ce program.

Consiliul Judeţean Hunedoara anunţă că a acceptat solicitarea firmei care lucrează la reabilitarea drumului de acces spre mănăstirea Prislop de a închide temporar circulaţia rutieră. Ultimul cuvânt, în această chestiune, îl va avea Poliţia Rutieră, instituţie care nu a luat încă o decizie.

CJ Hunedoara anunţă că a aprobat solicitarea firmei Strade Conscom de a închide temporar drumul judeţean spre Prislop la kilometrul 11, zonă în care sunt necesare lucrări de derocare şi lărgire a drumului. CJ este de acord cu această măsură, în condiţiile în care ea se aplică doar între orele 13.00 şi 21.00. Conform anunţului făcut de Consiliul Judeţean, închiderea menţionată a circulaţiei nu va putea fi făcută sâmbăta şi duminica, dar nici în sărbătorile legale şi nici în cele religioase.

Programul exact al închiderii şi perioada exactă în care măsura va fi aplicată vor fi stabilite însă de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. „Încă nu s-a luat vreo decizie privind închiderea drumului către Prislop, deoarece documentaţia depusă de către solicitant a fost incompletă. În momentul în care se va lua o decizie, ea va fi comunicată în timp util”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Bogdan Niţu.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Termocentrala Mintia - Grupu 1 8841

Mintia are, din nou, gaz metan. Lider de sindicat: „Asistăm la sabotarea sectorului energetic chiar de către Guvernul României și la punerea la pământ a unei termocentrale”

Ieri după-masă, după 46 de ore în care Termocentrala Mintia a funcționat fără gaz metan, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *