glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Drumul spre Prislop se închide. Încă nu se ştie când şi după ce program.

Consiliul Judeţean Hunedoara anunţă că a acceptat solicitarea firmei care lucrează la reabilitarea drumului de acces spre mănăstirea Prislop de a închide temporar circulaţia rutieră. Ultimul cuvânt, în această chestiune, îl va avea Poliţia Rutieră, instituţie care nu a luat încă o decizie.

CJ Hunedoara anunţă că a aprobat solicitarea firmei Strade Conscom de a închide temporar drumul judeţean spre Prislop la kilometrul 11, zonă în care sunt necesare lucrări de derocare şi lărgire a drumului. CJ este de acord cu această măsură, în condiţiile în care ea se aplică doar între orele 13.00 şi 21.00. Conform anunţului făcut de Consiliul Judeţean, închiderea menţionată a circulaţiei nu va putea fi făcută sâmbăta şi duminica, dar nici în sărbătorile legale şi nici în cele religioase.

Programul exact al închiderii şi perioada exactă în care măsura va fi aplicată vor fi stabilite însă de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. „Încă nu s-a luat vreo decizie privind închiderea drumului către Prislop, deoarece documentaţia depusă de către solicitant a fost incompletă. În momentul în care se va lua o decizie, ea va fi comunicată în timp util”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Bogdan Niţu.

Tags