glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Dr. Marius Blendea: „Am luat decizia de a candida, după ce am văzut modul în care s-a desemnat candidatul PSD”

Medicul chirurg Marius Blendea, care este, de ieri, în mod oficial, candidat independent la Primăria Deva, după ce și-a depus candidatura, a declarat că a ales să intre în cursa electorală după ce a văzut oferta slabă a partidelor politice. Totodată, spune că decizia PSD, un partid din care el a făcut parte, de a-și dinamita propria organizație prin desemnarea unui candidat din afară, i-a întărit determinarea de a lupta pentru postul de edil al Devei.

La ieșirea din Biroul Electoral de Circumscripție, unde a depus aproximativ 1.600 de semnături de la susținătorii săi, Marius Blendea a făcut declarații de presă. El a lăsat să se înțeleagă că în PSD Deva încă mai are prieteni și amici, pe votul cărora se bazează, în cazul în care sunt nemulțumiți de candidatul impus de organizația județeană și centrală. Marius Blendea a făcut parte până în urmă cu aproximativ opt ani din PSD Hunedoara, partid pe care l-a părăsit pentru că nu s-a mai simțit reprezentat. „Am hotărât să candidez după ce am văzut oferta electorală depusă de partidele politice. Mai mult, în urmă cu câțiva ani am fost membru al PSD, de unde am plecat, dar am lăsat prieteni și amici. Modul în care s-a desemnat candidatul la nivelul organizației locale a PSD mi-a întărit determinarea să intru în această cursă electorală, ca și candidat independent”, a declarat Marius Blendea.

Susținut de Victor Ponta

Dr. Marius Blendea are susținerea lui Victor Ponta, fostul președinte al PSD. Candidatul independent îi îndeamnă pe toți devenii care nu au participat până acum la alegeri, să iasă pe 5 noiembrie la vot. „După ce am luat această decizie, am avut o discuție cu domnul Victor Ponta, care m-a încurajat și mi-a spus că îmi acordă sprijinul său, împreună cu colegii săi, Sorin Cîmpean și Daniel Constantin. Am convingerea și încrederea că sprijinul lui Victor mă va ajuta în această campanie și îl aștept la Deva. (…) Profit de ocazie pentru a le transmite cetățenilor municipiului Deva, care nu au participat până acum la alegerile pentru primarul localității, să participe de data aceasta la vot”, a mai declarat dr. Blendea.

Absolvent al Facultăţii de Medicină de la Timişoara, Marius Blendea profesează ca şi chirurg în cadrul Spitalului Judeţean Deva din anul 1999, unde conduce secția de Chirurgie. Marius Blendea s-a născut în data de 4 mai 1968, la Deva.