glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Dr. Marius Blendea, candidat independent la Primăria Deva

Cunoscutul medic chirurg devean, Marius Blendea, va candida independent la Primăria Deva. Potrivit unor surse, medicul șef al Secției de Chirurgie a Spitalului Județean va avea susținerea Partidului Pro România, înființat de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Absolvent al Facultăţii de Medicină de la Timişoara, Marius Vasile Blendea profesează ca şi chirurg în cadrul Spitalului Judeţean Deva din anul 1999.

Comisarul-șef Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba Iulia, este unul dintre susținătorii candidaturii la Primăria Deva a medicului chirurg Marius Blendea. Cei doi apar împreună într-o fotografie postată, duminică, pe un site de socializare, de către soția lui Traian Berbeceanu, care are textul de la descriere: „Cu viitorul primar al Devei”.

Marius Blendea a făcut parte până în urmă cu aproximativ opt ani din PSD Hunedoara, partid pe care l-a părăsit pentru că nu s-a mai simțit reprezentat.

4 Comments

  1. Excelent ! Acum o sa merg si eu la vot. Am in sfarsit pe cine vota.
    Candidatura profesionistului Blendea reprezinta cu adevarat o schimbare in politica deveana. Pe care eu (si cred ca nu numai eu) o astept de mult.
    Ma bucur ca nu e sustinut de partidele care au „guvernat” Deva (si judetul Hunedoara) pana acum.