glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Două persoane accidentate pe „zebră”. Una a murit

O persoană a murit şi alta a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost victime ale accidentelor de circulaţie produse în municipiul Hunedoara şi respectiv oraşul Petrila.

Pentru o femeie de 78 de ani, din Hunedoara, medicii nu au mai putut face nimic. Aceasta a decedat după ce a fost lovită de maşină. Bătrâna încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. O maşină, condusă de un bărbat de 32 de ani, din localitate, a izbit-o în plin. Lovitura a fost fatală pentru femeie. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

O altă persoană, din oraşul Petrila, a fost grav rănită după ce a fost lovită de maşină tot pe trecerea de pietoni. Potrivit poliţiştilor, o şoferiţă, de 46 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul nu a acordat prioritate de trecere unei persoane, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător. Victima a fost rănită grav şi transportată de urgenţă la Spitalul din Petroşani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.