glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Două la ultima reprezentaţie acasă, două la ultima în deplasare

Formaţiile hunedorene angrenate în Liga a doua şi a treia se află la 180 de minute de finalul sezonului. Jiul Petroşani şi Mureşul Deva joacă astăzi şi mâine pentru ultima dată pe teren propriu, în vreme ce CFR Simeria şi FC Hunedoara fac ultimele deplasări din acest an competiţional.

Devenii primesc vizita celor de la UTA Arad, într-un meci care contează doar pentru frumuseţea fotbalului, în vreme ce jiuliştii lui Toni Sedecaru evoluează în compania „lanternei” Gloria Reşiţa şi aşteaptă o ploaie de goluri.

Meciul de adio

Partida de sâmbătă, de sub Cetate, va fi ultima reprezentaţie a Mureşului, în Liga a doua, în faţa propriilor suporteri. Retrogradaţi şi matematic, devenii vor să lase o ultimă impresie pozitivă, înainte de a lua drumul Ligii a treia. Fără Alexandru Dan (convocat la naţionala Under 19 care debutează astăzi în Turneul de Elită din Serbia – preliminar Europenelor) şi Alexandru Petresc, care a devenit jucător liber săptămâna aceasta, devenii speră să repete parcursul din ultimele meciuri acasă, când au reuşit să marcheze aproape de fiecare dată. În faţa unei echipe care nu mai are niciun obiectiv clar şi care, cel mai probabil, va aduce o echipă formată din jucători care n-au prins multe minute în acest retur. În tur arădenii au învins, categoric, 4-0.

De la Reşiţa, la Becicherec

CFR Simeria şi FC Hunedoara se deplasează la Becicherecu Mic şi la Reşiţa pentru ultimele partide pe teren extern din acest sezon. Feroviarii n-au avut parte de un parcurs prea bun în deplasările din acest retur, iar faptul că întâlnesc una din echipele care au cedat greu puncte pe propriul teren, poate complica misiunea. Tot peste o echipă bună acasă dau şi cei de la FC Hunedoara, care evoluează la Reşiţa în faţa „şcolarilor”. Jocul din Valea Domanului are o oarecare însemnătate pentru băieţii lui Remus Steop, a căror şir incredibil de invincibilitate datează chiar de la partida tur, câştigată cu 3-1. Cu toate acestea, dacă liderul din Recaş izbuteşte să învingă, acasă, Poli II Timişoara, hunedorenii vor fi nevoiţi să se recunoască învinşi, „verzii” obţinând matematic promovarea.

Programul complet al etapei a XXIX-a:

FC Bihor – Alro Slatina (1-5)
CSM Rm. Vâlcea – FC Olt (1-2)
Juventus Bucureşti – Unirea Alba Iulia (1-1)
Mureşul Deva – UTA Arad (0-4)
Chindia Târgovişte – FC Baia Mare (0-0)
Gloria Bistriţa – Luceafărul Oradea (0-0)
FC Argeş – Gaz Metan Severin (0-3)
Arieşul Turda – Poli Timişoara (0-3)
între paranteze sunt trecute rezultatele din tur

Programul complet al etapei a XXIX-a:

Bihorul Beiuş – Gloria Arad (2-1)
FC Caransebeş – CS Vladimirescu (1-2)
CSM Şcolar Reşiţa – FC Hunedoara (1-3)
Flacăra Făget – Naţional Sebiş (0-0)
Millenium Giarmata – Valea lui Mihai (0-1)
Jiul Petroşani – Gloria Reşiţa (1-1)
Becicherecu Mic – CFR Simeria (0-1)
ACS Recaş – Poli II Timişoara (2-0)
între paranteze sunt trecute rezultatele din tur

Vezi și

Close