Home / Sport / Două gimnaste de la Cetate Deva participă la Europenele de la Cluj
17991910_1897968176895570_3005685851570590135_n

Două gimnaste de la Cetate Deva participă la Europenele de la Cluj

Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan sunt noutăţile din lotul naţional feminin de gimnastică al României pentru Campionatele Europene care se desfăşoară la Cluj-Napoca, în perioada 19 – 23 aprilie. Cele două gimnaste legitimate la CNS Cetate Deva, care vor reprezenta ţara noastră alături de mult mai experimentatele Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, se află la prima lor competiţie de asemenea anvergură ca senioare.

Ieri, după festivitatea de deschidere a Europeanului 2017, au avut loc calificările la masculin, unde echipa României este alcătuită din Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurenţiu Nistor şi Andrei Ursache, iar astăzi se desfăşoară calificările la feminin, începând cu ora 10.

Vineri vor avea loc finalele la individual compus masculin şi feminin, sâmbătă finalele la sol, cal cu mânere şi inele masculin şi finalele la sărituri şi paralele feminin, iar duminică finalele la sărituri, paralele şi bară masculin şi finalele la bârnă şi sol feminin.

În urma calificărilor cei mai buni 24 de sportivi de la fiecare categorie (maximum doi sportivi din aceeaşi ţară) vor participa în finala de la individual compus, masculin şi feminin de vineri. Cei mai buni opt sportivi de la fiecare aparat (maximum doi din fiecare ţară) se vor califica în finalele de sâmbătă şi duminică.

Menţionăm că la această ediţie a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca nu vor avea loc şi concursuri pe echipe.

Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan vor concura la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj

Despre Bogdan BARBU

Citește și

IMG_9440

Ce ne aşteaptă în returul Ligii a patra şi ce şanse are campioana judeţeană la baraj

Campionatul Judeţean de fotbal al Ligii a patra hunedorene a plecat la drum în ediţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *