glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Două filme și un Regal vienez în acest weekend

Cinefilii din județ au posibilitatea să vizioneze în acest final de săptămână două filme, iar melomanii sunt așteptați la un Regal vienez. Sau, mai bine spus, la un concert extraordinar de Crăciun – susținut de Ukrainian Radio Symphony Orchestra.

secund (1)„Redoubtable” și „Star Wars: Ultimii Jedi”, la cinematograful devean

La Cinematograful „Patria” din Deva vor rula în acest weekend două filme. Este vorba despre „Redoubtable” în regia lui Michel Hazanavicius și „Star Wars: Ultimii Jedi”, regizat de Rian Johnson. Primul film va rula de la ora 14:00, iar cel de-al doilea de la ora 16:00, respectiv 19:00. Prețul unui bilet la oricare dintre filme este 10 lei. Sinopsis „Redoubtable”: Paris, 1967. Jean-Luc Godard (Louis Garrel), cel mai renumit regizor al generației sale, filmează La Chinoise cu femeia pe care o iubește, Anne Wiazemsky, cu 20 de ani mai tânără. Fericiți, îndrăgostiți, magnetici, Jean-Luc și Anne se căsătoresc. Primirea filmului de către public și critică dezlănțuie însă o profundă introspecție în Jean-Luc. Sinopsis „Star Wars: Ultimii Jedi”: Eroii din „Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga „Star Wars: Ultimii Jedi”.

secund (2)Regal vienez la Teatrul de Artă

Melomanii din județ sunt invitați în acest weekend la un Regal vienez – concert extraordinar de Crăciun – susținut de Ukrainian Radio Symphony Orchestra. Evenimentul are loc duminică, de la ora 20:00, la Teatrul de Artă Deva. În cadrul concertului, Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 și 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști, iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „ANIKO BALLET”. Pețul unui bilet este 120 de lei.

 

Vezi și

Close