glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Două filme și două spectacole de teatru în acest weekend

Pe agenda culturală de timp liber sunt trecute în acest weekend două filme și două spectacole de teatru. Cinefilii pot viziona „Două lozuri” și „Cu inima curată”, iar pasionații de teatru sunt invitați la „Proștii sub clar de lună” și „Cei trei mușchetari”.

„Două lozuri” și „Cu inima curată” la „Patria” Deva

Cinefilii au posibilitatea să vizioneze în acest sfârșit de săptămână două filme la Cinematograful „Patria” din Deva. Este vorba despre „Două lozuri” în regia lui Paul Negoescu și „Cu inima curată”, regizat de Attila Till. Primul film rulează începând de astăzi și până miercuri, de la orele 15:00 și 17:00. Prețul unui bilet de la ora 15:00 este șase lei, iar de la ora 17:00, biletul costă opt lei. „Două lozuri” îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49… Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești… Cea de-a doua peliculă rulează la cinematograful devean în aceeași perioadă, de la ora 19:00. Prețul unui bilet este opt lei. Sinopsis: o comedie despre o bandă de gangsteri în scaune cu rotile, despre doi tineri cu dizabilități locomotorii care se fac amici buni cu un hitman mișto, și el tot în scaun rulant. Astfel, cei trei intră în cârdășie cu mafia, mai ales că nici unul nu are prea multe de pierdut. În aventura lor, nimic nu e ceea ce pare căci nu există graniță între fantezie și realitate, iar în timp ce eroii noștri ajung dintr-un schimb de focuri în următorul, ajungem și noi să cunoaştem provocările zilnice ale vieții în scaun cu rotile. În mod paralel, vedem și modul în care un copil abandonat își iartă tatăl.

„Proștii sub clar de lună” și „Cei trei mușchetari” la Petroșani

Pasionații de teatru sunt așteptați la două spectacole la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Este vorba despre „Proștii sub clar de lună” și „Cei trei mușchetari”. Primul spectacol are loc sâmbătă, de la ora 18:00. Prețul unui bilet este 20 de lei. Din distribuție fac parte Mihai Alexandru, Oana Crișan, Anca Markos, Adelin Ilie, Nicoleta Niculescu, Mihai Sima, Irina Bodea și Radu Tudosie. Cel de-al doilea spectacol este adresat în principal copiilor și va putea fi urmărit duminică, de la ora 12:00. Prețul unui bilet pentru copii este opt lei, iar pentru adulți –zece lei. Regia este semnată de Andrei Mihalache.

Tags

Vezi și

Close