glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Dorin Gligor a aderat la „Pro România”

Fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara şi prim-vicepreşedinte al PNL Hunedoara, Dorin Gligor, a aderat la mişcarea politică iniţiată de unul dintre politicienii pe care i-a contestat ani la rând: Victor Ponta, fostul lider PSD.

Întrebat fiind de ce a decis astfel, Gligor a declarat: „Eu cred că sunt lucruri mult mai importante şi apreciez enorm de mult efortul lui Victor Ponta de a moderniza modul de a face politică în România. Constatăm astăzi că România merge înainte, dar structurile politice devin tot mai încremenite. E nevoie de o nouă construcţie politică în România. Nu m-am înscris într-un partid, ci am aderat la o platformă care, sigur, în scurt timp, va deveni partid, o platformă care-şi propune un alt mod de a face politică în România.

Astăzi avem o clasă politică legată de banul public, politicieni a căror satisfacţie e direct proporţională cu dezamăgirea populaţiei. Astăzi în structurile politice din România meritocraţia, competenţa profesională, strategiile de dezvoltare, competiţia, dialogul sunt noţiuni abstracte. Ne propunem acum această construcţie politică. De-asta îl apreciez pe Victor Ponta că dă startul acestei construcţii politice la care şi eu astăzi m-am alăturat”.

Dorin Gligor a demisionat din PNL în septembrie, anul acesta. În toamna anului trecut a fost extrem de nemulţumit că nu a fost clasat pe prima poziţie a listei PNL pentru Senat. S-a aflat pe poziţia secundă la Camera Deputaţilor, dar scorul slab obţinut de liberali, în judeţ, l-a făcut să rateze şansa de a deveni parlamentar.

Loading...