Home / Actualitate / „Donăm să ajutăm” – campanie de ajutorare pentru căţeii de la Sântuhalm

„Donăm să ajutăm” – campanie de ajutorare pentru căţeii de la Sântuhalm

 

Cei câţiva tineri din Deva care, la finele săptămânii trecute, s-au mobilizat şi au reuşit să strângă peste 3 tone de alimente pentru câinii din adăpostul privat de la Sântuhalm, vor să facă şi mai mult: o colectă de alimente, duminică, 11 februarie.

Cei 600 de câini din adăpostul amintit au nevoie de cel puţin 4 tone de mâncare pe lună, aşa că „stocul” actual ajunge până în martie. Tinerii vor fi prezenţi duminică, între orele 12.00 – 15.00 cu o dubiţă, în parcarea de la IPH. Devenii care doresc să doneze alimente pentru câini (conserve sau saci cu „boabe”) sunt aşteptaţi aici.

„S-a strâns o cantitate mare (de alimente – n.red.) dar, datorită numărului mare de blănoşi, încă mai avem nevoie de sprijin. Ei au nevoie de noi, de bunătatea noastră. Toţi cei care doresc să ajute sunt aşteptaţi cu drag. Împreună pentru codiţe! Împreună putem să ajutăm”, este mesajul care însoţeşte evenimentul „creat” pe facebook.

 

Citeşte şi:

http://glasul-hd.ro/ajutati-l-pe-labus-cu-ceva-de-mancare-cei-600-de-caini-din-adapostul-de-la-santuhalm-au-nevoie-de-hrana-oricine-doreste-poate-ajuta/

http://glasul-hd.ro/cateii-de-la-santuhalm-si-povestea-nefardata-unei-donatii-impresionante-mobilizarea-de-pe-facebook-fost-mai-mult-declarativa-totusi-s-au-adunat-peste-trei-tone-de-hrana-pentru-cei-600-de-caini/

 

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

_MG_9932

(GALERIE FOTO) Povestea fascinantă a rockului românesc, prezentată la „Jos pălăria”

Mai mulți pasionați ai rockului românesc au luat parte ieri seară la lansarea celui de-al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *