glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

Directorul spitalului cu șobolani a devenit cetățean de onoare al Devei

Șobolanul din secția de Pediatrie nu i-a oprit pe consilierii PSD – UDMR – ALDE, împreună cu cei doi ”trădători” din PSRO, Florin Mureşan şi Ioan David, cărora li s-a alăturat colegul lor Gheorghe Smaranda, să voteze decernarea titlului de ”Cetățean de onoare” pentru directorul medical al Spitalului Județean Deva, Ioan Demeter. La rândul său, consilierul local PSD Ioan Demeter s-a abținut de la vot pentru a nu fi în conflict de interese.

În ședința de vineri a Consiliului Local Deva disputele politice s-au mutat de la interesul cetățeanului la interesul personal al consilierului PSD Ioan Demeter. Aleșii locali au avut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care urma ca directorul Spitalului Județean să primească titlul de ”Cetățean de onoare” al municipiului Deva. Consilierii PNL au votat împotriva proiectului argumentând votul lor prin faptul că Ioan Demeter, care ocupă de multă vreme diverse funcții în conducerea spitalului, nu s-a remarcat cu nimic în activitatea sa și că există mulți alți medici care își fac meseria cu corectitudine și competență. Mai mult decât atât, modul în care este manageriat spitalul, faptul că multe secții se află într-o stare deplorabilă și că recent au apărut dovezi despre felul în care șobolanii coabitează cu pacienții în unitatea sanitară condusă de medicul Ioan Demeter nu justifică acordarea unei asemenea distincții. Cei mai mulți dintre consilierii PSRO nu au votat, cu trei excepții care au făcut ca hotărârea să primească 11 voturi, la limită pentru a putea fi adoptată. Diferența a făcut-o consilierul PSRO, Gheorghe Smaranda care le-a spus colegilor că votează ”din conștiință”. Decernarea titlului de ”Cetățean de onoare” al municipiului Deva medicului Ioan Demeter este un caz singular în România, când un consilier în funcție primește o asemenea distincție din partea Consiliului Local din care face parte.

Tags

5 Comments

  1. Asta-i bolnav cu capul! Dezmatul si batjocura la care s-a dedat asta pe spatele spitalului, banii publici risipiti, harababura in care se afla spitalul din cauza lui si multe altele, astea cred ca i-au determinat pe cei de la PSD sa-i ofere titlul!
    Mai mare rusinea!!!

  2. Prea mult tantam se face pe seama unui sobolan , parca ar creste ca o buruina intr-un singur loc si nu a fost erbicidata , uita ca sobolanii circula tot timpul dintr-un loc in altul.