glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Directoarea economică a Primăriei Deva a fost demisă, după ce a picat examenul de două ori

Încetarea delegării în funcția de director economic al Primăriei Deva, a Adrianei Igna, s-a aflat în pixul primarului interimar al municipiului. Ovidiu Moș a semnat, ieri, în jurul orei 16, încetarea delegării. Adriana Igna va reveni pe postul de la Taxe și Impozite, imediat ce concediul său va lua sfârșit.

Actul a fost, ieri, transmis către Prefectul județului Hunedoara. Adriana Igna se află în concediu timp de două săptămâni, începând cu data de 8 august, dată la care aceasta a picat examenul scris pentru obținerea postului definitiv. Igna nu a reușit să obțină nici măcar nota 4, fiind declarată „respinsă”. Aceasta a candidat singură pentru promovare pe postul pe care îl ocupă prin detașare, de două ori, dar de fiecare dată nu a obținut notă de trecere, la proba scrisă. Detașarea sa, făcută cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, expira în data de 2 octombrie, iar edilul municipiului Deva, Ovidiu Moș, susținea, că nu există posibilitatea încheierii detașării mai repede de această dată. Totuși, ieri, acesta a semnat încetarea delegării, astfel că, atunci când se va întoarce din concediu, Adriana Igna va reveni la Biroul de Taxe și Impozite, locul de unde a fost detașată. „Am dispus azi (n.r. ieri) treaba asta, deci de când vine din concediu merge înapoi la Taxe și Impozite. Silviana Nuțu va avea delegate atribuțiile de director economic”, a declarat Ovidiu Moș, primarul municipiului Deva.

Tags

2 Comments

  1. Este cea mai remacabila fapta facuta de Mos, nici ca se putea ceva mai bine,se pare ca aerul de Primar nu-i prieste de ia asemenea decizii!