Home / Actualitate / Directoarea economică a Primăriei Deva a fost demisă, după ce a picat examenul de două ori
Directoarea

Directoarea economică a Primăriei Deva a fost demisă, după ce a picat examenul de două ori

Încetarea delegării în funcția de director economic al Primăriei Deva, a Adrianei Igna, s-a aflat în pixul primarului interimar al municipiului. Ovidiu Moș a semnat, ieri, în jurul orei 16, încetarea delegării. Adriana Igna va reveni pe postul de la Taxe și Impozite, imediat ce concediul său va lua sfârșit.

Actul a fost, ieri, transmis către Prefectul județului Hunedoara. Adriana Igna se află în concediu timp de două săptămâni, începând cu data de 8 august, dată la care aceasta a picat examenul scris pentru obținerea postului definitiv. Igna nu a reușit să obțină nici măcar nota 4, fiind declarată „respinsă”. Aceasta a candidat singură pentru promovare pe postul pe care îl ocupă prin detașare, de două ori, dar de fiecare dată nu a obținut notă de trecere, la proba scrisă. Detașarea sa, făcută cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, expira în data de 2 octombrie, iar edilul municipiului Deva, Ovidiu Moș, susținea, că nu există posibilitatea încheierii detașării mai repede de această dată. Totuși, ieri, acesta a semnat încetarea delegării, astfel că, atunci când se va întoarce din concediu, Adriana Igna va reveni la Biroul de Taxe și Impozite, locul de unde a fost detașată. „Am dispus azi (n.r. ieri) treaba asta, deci de când vine din concediu merge înapoi la Taxe și Impozite. Silviana Nuțu va avea delegate atribuțiile de director economic”, a declarat Ovidiu Moș, primarul municipiului Deva.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAIN Centru de afaceri Simeria 6497

Parcul de Afaceri Simeria cere încă şase luni de indulgenţă

Ministerul Fondurilor Europene va anunţa peste câteva săptămâni dacă va accepta sau nu încă o …

2 comments

  1. Este cea mai remacabila fapta facuta de Mos, nici ca se putea ceva mai bine,se pare ca aerul de Primar nu-i prieste de ia asemenea decizii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *