glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Diamant, prins în flagrant la furat

Trei hunedoreni au fost prinşi de oamenii legii, în flagrant, după ce au sustras mai multe bunuri din incinta unor societăţi comerciale

Doi dintre hoţi, Diamant F., de 22 de ani, şi Mircea C., de 42 de ani, ambii din Deva au fost prinşi de poliţiştii din Şoimuş, după ce au sustras mai multe bunuri din incinta unei societăţi comerciale din comună, pe care le-au aruncat peste gardul societăţii. Cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să transporte bunurile sustrase. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Al treilea hoţ a fost prins de poliţiştii simerieni, la ora 05:45, fiind anunţaţi de angajaţii unei firme din localitatea Simeria-Veche, care au observat o persoană care fura bunuri din incinta societăţii. Oamenii legii l-au prins pe Florentin B., de 26 de ani, din Orăştie care avea o trusă de chei, două leviere şi un segment de cablu conductor electric, bunuri despre care a declarat că le-a furat din cabina unei autoutilitare ce era parcată în incinta societăţii.
Prejudiciul a fost recuperat integral, iar poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.