Home / Comunitate / Devenii vor avea skate-parc
Devenii vor avea skate-parc

Devenii vor avea skate-parc

Proiectul care include amenajarea un skate-park, în municipiul Deva, a trecut în faza de începere a lucrărilor. Ieri, a avut loc predarea amplasamentului, iar Primăria municipiului Deva a dat ordinul de începerea a lucrărilor la skate-parc.

Noul skatepark va fi construit pe un teren de aproximativ 800 de metri pătraţi, în zona Kaufland, de pe centura municipiului Deva, unde va fi amenajată şi o pistă de biciclete.
Amenajările din noul complex sportiv constau în realizarea unei platforme betonate de circa 800 de metri pătraţi, prevăzută cu şase elemente din beton cu confecţie metalică, tipică skateparkului, realizarea unui gazon de iarbă, precum şi împrejmuriea terenului, montarea a şase bănci, a două coşuri de gunoi şi a şase stâlpi de iluminat stradal, a informat Primăria Deva. Termenul de execuţie este de 60 de zile, iar investiţia se ridică la aproximativ 300.000 de lei, bani din bugetul local.

Despre Ioana CIOANCA

Citește și

Deva - Bloc ANL Bejan 7258

Cu caloriferele reci, de șase zile. Situația oamenilor care locuiesc în blocul ANL 3 este aproape de rezolvare. Greul abia acum începe

Reprezentanții Asociației de Chiriași ai blocului ANL 3, din Deva, au reușit deblocarea situației în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *