Home / Comunitate / Deva: Vineri se deschide Târgul de Iarnă
targ-iarna-deva

Deva: Vineri se deschide Târgul de Iarnă

Nouă zile de concerte live, Balul de Crăciun, produse handmade, cadouri, decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele de care vor avea parte vizitatorii Târgului de Iarnă din Deva, care debutează vineri, 24 noiembrie 2017, în Piața Unirii din centrul istoric al municipiului.

Primăria Municipiului Deva, Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” organizează, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2017, o nouă ediție a Târgului de Iarnă. Astfel, timp de 38 de zile, între orele 9.00 și 22.00, Piața Unirii și Bulevardul 1 Decembrie 1918 din centrul Devei vor fi transformate într-un veritabil spațiu de distracție și relaxare, atât pentru adulți, cât și pentru copii. În cadrul târgului, comercianții din opt județe vor oferi spre vânzare produse de sezon. Un număr de 21 de căsuțe din lemn și rulote au fost deja amplasate în centrul municipiului și vor oferi vizitatorilor preparate din carne și lapte, siropuri și dulcețuri, produse de patiserie, vinuri, produse handmade, cadouri, decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, produse de artizanat, jucării și bijuterii. Târgul va include și o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiționale calde, ceai și vin fiert cu scorțișoară. Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de cântece de iarnă. În plus, începând din 2 decembrie 2017, în fiecare sâmbătă și duminică, pe scena din Piața Unirii vor avea loc concerte de muzică ușoară și folclor susținute de soliști și ansambluri cunoscute din județ. Toate spectacolele vor începe la ora 17.00. De asemenea, în zilele de 20 și 21 decembrie 2017, de la ora 18.00, vizitatorii Târgului de Iarnă sunt așteptați la Balul de Crăciun susținut de elevi ai Colegiului Național „Decebal” din Deva. Pe toată perioada desfășurării Târgului de Iarnă, organizatorii vor oferi participanților la eveniment o mulțime de alte surprize.

Despre Raluca STROIA

Citește și

Deva - Bloc ANL Bejan 7258

Cu caloriferele reci, de șase zile. Situația oamenilor care locuiesc în blocul ANL 3 este aproape de rezolvare. Greul abia acum începe

Reprezentanții Asociației de Chiriași ai blocului ANL 3, din Deva, au reușit deblocarea situației în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *