glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Deva va găzdui festivalul „Bucurie în mișcare” 2018

Municipiul Deva a fost desemnat finalist al competiției „Alege mișcarea azi”. Orașul de la poalele cetății va găzdui „Bucurie în mișcare” 2018, un festival care promovează mișcarea, sportul și socializarea în aer liber.

Competiția „Alege mișcarea azi” a luat sfârșit, după 15 zile în care românii din 24 de orașe din țară au demonstrat că iubesc mișcarea, sportul și stilul de viață activ. Concursul a fost organizat de către Asociația 11even, ca parte integrată a programului „Bucurie în Mișcare” 2018, program susținut de Kaufland România. Întrecerea a reușit să formeze în fiecare oraș participant adevărate comunități care s-au mobilizat și ambiționat pe zi ce trece, pentru a-și duce orașul în topul câștigătorilor competiției online. Peste 10.000 de postări care au surprins bucuria mișcării au fost validate până la finalul celor 15 zile de competiție. La final, 12 orașe au fost declarate finaliste, printre care și municipiul Deva. Ca recompensă, orașele câștigătoare vor fi gazda Festivalului „Bucurie în Mișcare” timp de șase weekenduri, în perioada 5 mai – 10 iunie 2018. „Credem foarte mult în capacitatea evenimentelor sportive de masă să genereze o creștere în numărul practicanților de mișcare, de sport și a celor care se orientează spre un stil de viață sănătos. Evenimentele campaniei vor reflecta apropierea dintre viața urbană și aventurile în aer liber, iar aceste 12 orașe din România vor deveni centrul activităților în aer liber care vor îmbrăca diverse forme. Indiferent că sunteți în căutarea acțiunii, mișcării, sportului, bucuriei unui festival în aer liber, provocarea unui concurs de orice fel sau șansa de a concura cu alții pe plan sportiv, nu trebuie să ratați festivalul <Bucurie în mișcare>”, au precizat organizatorii.

Jocuri, competiții sportive, muzică și dans

„Bucurie în Mișcare” își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Este și locul în care sute de voluntari care iubesc mișcarea se întâlnesc cu copii, tineri și părinți care caută exemple practice pentru a integra sportul în viața lor. În cadrul Festivalului cei prezenți vor putea lua parte la zeci de activități, împărțite astfel: Jocuri și concursuri pentru copii și familie; Competiții sportive; Jocurile copilăriei; Scena cu demonstrații sportive, muzică și dans; Jocuri de team-building; Crosul Bucurie în Mișcare; Crafturi, jocuri diverse și facepainting; Zona cu bunătăți; Zona de relaxare și testare a unor produse destinate mișcării.

Participanții competiției naționale „Alege mișcarea azi” au impresionat atât prin numărul mare de postări pe Facebook și Instagram, cât și prin diversitatea activităților sportive pe care le-au practicat. Pe blogul www.bucurieinmiscare.ro puteți descoperi clasamentul final, cât și o parte din poveștile celor care s-au implicat activ în această competiție. Cele 12 orașe câștigătoare, care vor găzdui evenimentele „Bucurie în Mișcare” în această primăvară sunt: Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Deva, Galați, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Slatina și Timișoara.