NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Deva: De astăzi, începe eliberarea tichetelor gratuite de călătorie
secund in 5

Deva: De astăzi, începe eliberarea tichetelor gratuite de călătorie

Persoanele care au dreptul să primească tichete gratuite de călătorie pentru transportul în comun trebuie să știe că, de astăzi, 17 iulie, începe eliberarea biletelor. Aceștia au timp, în situații excepționale, până în data de 18 august să le ridice.

Pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei/lună pot ridica tichetele de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), în perioada 17 iulie – 4 august 2017, de luni până joi, între orele 8.00-15.00, şi vineri, între orele 8.00-13.00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) și a cărții/buletinului de identitate. Veteranii de război, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai Municipiului Deva îşi pot ridica tichetele gratuite de călătorie de la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), camera 22, de luni până vineri, între orele 8.00-13.00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea cărții/buletinului de identitate. „Pentru beneficiarii tichetelor de călătorie care se află în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a biletelor se prelungeşte până în data de 18 august 2017. Aceştia îşi vor ridica biletele de la sediul Primăriei Municipiului Deva, de luni până vineri, între orele 9.00-11.00, astfel: pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei/lună – de la camera 29; veteranii de război, foştii deţinuţi politici, deportaţii şi refugiaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai Municipiului Deva – de la camera 22”, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Termocentrala Mintia - Grupu 1 8841

Mintia are, din nou, gaz metan. Lider de sindicat: „Asistăm la sabotarea sectorului energetic chiar de către Guvernul României și la punerea la pământ a unei termocentrale”

Ieri după-masă, după 46 de ore în care Termocentrala Mintia a funcționat fără gaz metan, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *