NEWS ALERT:
Home / Sport / Deşi au pierdut cu liderul. Fetele de la Hunedoara rămân în cărţi pentru promovare
fete

Deşi au pierdut cu liderul. Fetele de la Hunedoara rămân în cărţi pentru promovare

Echipa feminină FC Hunedoara a fost învinsă duminică, pe teren propriu, scor 1 – 5, în partida susţinută în compania liderului necontestat al Ligii întâi, CFR 1933 Timişoara. Fetele pregătite de Alina Moraru au făcut însă un joc bun per ansamblu, reuşind să intre la cabine cu un onorant 1 – 1 la pauză în faţa unei formaţii care practic nu are adversar în campionat, adunând 11 victorii în 11 meciuri şi un golaveraj zdrobitor de 90 – 6.

„Toată lumea se aştepta să pierdem, Timişoara e o echipă foarte bună care va reveni fără probleme în Superligă. Mă bucur însă că în prima repriză am putut să le facem faţă şi să terminăm la egalitate, golul nostru fiind marcat de Monica Tomescu. Din păcate acum vom sta două săptămâni, pentru că ar fi trebuit să jucăm cu Victoria Craiova, care s-a retras din campionat. Între timp adversarele noastre de la Olimpic Star vor juca, aşa că s-ar putea distanţa la trei puncte de noi”, a spus Alina Moraru, antrenoarea – jucătoare de la FC Hunedoara.

Situaţie neschimbată în lupta pentru baraj

Olimpic Star Cluj, principala (dacă nu chiar singura) contracandidată a hunedorencelor la accederea în baraj, a stat în această etapă cu numărul 13 al Ligii 1. Una din formaţiile care mai putea spera la această postură, Ladies Tg. Mureş, a cedat surprinzător cu 1 – 3 în faţa „lanternei” Juniorul Satu Mare şi astfel şi-a diminuat mult şansele. Meciul fără nici o miză al echipelor care nu au drept de promovare, Real 2 Craiova – Olimpia 2 Cluj, s-a încheiat 2 – 4. Un joc disputat între formaţii din subsolul clasamentului a fost Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Sporting Lugas 1 – 1. CS Ineu, la fel ca Olimpic, a stat în această rundă.

„Noi nu aveam ca obiectiv promovarea, suntem o echipă înfiinţată doar de un an, dar acum dacă există această posibilitate ar fi culmea să zicem „nu” şi să ne dăm la o parte! Deocamdată suntem la egalitate de puncte, 17, cu Olimpic Star Cluj, dar cum etapa viitoare noi vom sta şi ele joacă e posibil să se schimbe şi clasamentul. Peste două săptămâni vom juca cu Sporting Lugas, o echipă din partea a doua a ierarhiei, dar în fotbalul feminin orice e posibil. Noi suntem pregătite, abordăm fiecare meci cu gândul să ne jucăm şansele”, a mai declarat Alina Moraru pentru „Glasul Hunedoarei”.

Despre Bogdan BARBU

Citește și

32765918_1654578514634101_8839718362243137536_o (1)

Autobergamo Deva a terminat campionatul pe locul 3

Ratarea obiectivului major, câştigarea campionatului Ligii întâi, dar şi a celorlalte două trofee din futsalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *