glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Departe de surpriză. Juniorii Cetăţii, cinci într-o parte, cinci într-alta

Echipele de juniori A şi B ale CNS „Cetate” Deva au pierdut la scor partidele desfăşurate, în week-end, în compania celor de la ACS Poli Timişoara. Tinerii fotbalişti de la poalele cetăţii au primit, împreună, 10 goluri, câte cinci în fiecare joc, elevii lui Ciprian Luca fiind singurii care au reuşit să puncteze contra grupării bănăţene.

Două jocuri diferite, acelaşi deznodământ. Ba mai mult, până într-un anumit punct chiar şi acelaşi scenariu. Nici copiii pregătiţi de Daniel Haidiner şi nici colegii lor mai mici n-au reuşit surpriza în faţa unor echipe vizitatoare mult mai bine pregătite, la orice capitol.

Început bun, final dezamăgitor

Dacă în cazul juniorilor A zarurile au fost aruncate încă de la pauză, când oaspeţii conduceau deja cu 3-0, lucrurile au stat diferit în partida generaţiilor ’96-’97, acolo unde devenii au condus ostilităţile dar au sfârşit prin a primi trei goluri în patru minute! Încurajaţi din înaltul tribunei de familie, prieteni şi de colegii mai mari, devenii au pornit bine în jocul cu Poli. Alexandrescu a spart gheaţa după numai 20 de minute, cu un şut fără speranţe pentru Rusu. Avansul se putea dubla la faza imediat următoare, dar acelaşi Alexandrescu a trimis alături din doar câţiva metri o centrare a lui Pîrva. Şi ce n-au izbutit gazdele au reuşit din plin băieţii lui Roberto Ivan. Pătru a egalat cu un şut din demi-vole (36) şi a dat tonul revenirii în joc. A rămas la vestiare lăsându-i locul lui Nicoară, schimbarea gândită de antrenorul timişorenilor dovedindu-se extrem de inspirată. „Nouarul” lui Poli şi-a pus capul la contribuţie pentru 1-2 (după o centrare a lui Balaure, 49), pentru ca în ultimele zece minute să mai puncteze o dată, cu un şut elegant din 13-14 metri (74). Căpitanul Balaure s-a transformat din servant în marcator, două minute mai târziu, pentru ca Vîrleanu să închidă tabela după o acţiune personală de toată frumuseţea (78). 1-5 şi juniorii B ai Devei trebuie să se gândească la următoarea deplasare, cea de duminică de la Rovinari.

Mult mai bine pe Cerna

Ultima zi a săptămânii trecute a fost mult mai rodnică la Hunedoara, acolo unde grupele de juniori pregătite de Nelu Mitrică şi Ştefan Dubinciuc s-au distrat cu CSŞ Lugoj, de care au trecut în ambele meciuri: 5-1 la juniori A şi 4-0 la juniori B, ultimii bifând al şaptelea meci fără înfrângere! Celelalte rezultate: LPS Banatul – CS Tr. Severin 3-0 (7-0), Municipal Reşiţa – CSS Caransebeş 4-0 (0-2), Motru – Rovinari 0-0 (0-0), Tg. Jiu – CSŞ Tr. Severin 4-3 (4-0).