NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Demonul din așternuturi. O femeie a fost violată și a văzut cum fiica sa este abuzată sexual de concubinul său
demonul-din-asternuturi

Demonul din așternuturi. O femeie a fost violată și a văzut cum fiica sa este abuzată sexual de concubinul său

Scene cumplite, la Petrila. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitate, și-a abuzat sexual concubina, pe care a silit-o apoi să privească cum îi violează copilul, de doar 12 ani. Individul a fost arestat preventiv.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 3 ianuarie, însă procurorii au cerut arestarea violatorului abia după ce au avut probe concludente împotriva bărbatului. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că, în acea noapte, individul a băut foarte mult, iar, la un moment dat, i-a cerut femeii să îi facă sex oral. Pentru că nu a vrut, fiind cu copilul în casă, femeia a avut de îndurat scene oribile. Atât ea, cât și fetița au fost obligate să îi satisfacă brutei plăcerile sexuale, oral, dar, mai mult, mama a fost silită să privească cum concubinul ei îi violează fata. Imediat ce au scăpat din casa violatorului, mama s-a dus la poliție. „Suspectul este cercetat pentru două infracțiuni de viol, săvârșite împotriva a două persoane de sex feminin, mamă și fiică. El stătea în concubinaj cu mama fetei de 12 ani și a fost arestat pentru că, sub imperiul constrângerii, a întreținut două acte sexuale orale cu ambele și un act sexual normal cu fetița, pe care a și deflorat-o. Raporturile sexuale s-au petrecut de față cu mama”, a declarat procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Decizia de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile a fost luată de Judecătoria Petroșani, dar pentru că a individul a depus contestație, aceasta se va judeca la Tribunalul Hunedoara. Violatorul are antecedente penale, acesta fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Despre Livia BOTICI

Citește și

perchezitii

Percheziții la escroci specializați în metoda „accidentul”

Poliţiştii prahoveni şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat, miercuri, …