NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Demonul din așternuturi. O femeie a fost violată și a văzut cum fiica sa este abuzată sexual de concubinul său
demonul-din-asternuturi

Demonul din așternuturi. O femeie a fost violată și a văzut cum fiica sa este abuzată sexual de concubinul său

Scene cumplite, la Petrila. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitate, și-a abuzat sexual concubina, pe care a silit-o apoi să privească cum îi violează copilul, de doar 12 ani. Individul a fost arestat preventiv.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 3 ianuarie, însă procurorii au cerut arestarea violatorului abia după ce au avut probe concludente împotriva bărbatului. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că, în acea noapte, individul a băut foarte mult, iar, la un moment dat, i-a cerut femeii să îi facă sex oral. Pentru că nu a vrut, fiind cu copilul în casă, femeia a avut de îndurat scene oribile. Atât ea, cât și fetița au fost obligate să îi satisfacă brutei plăcerile sexuale, oral, dar, mai mult, mama a fost silită să privească cum concubinul ei îi violează fata. Imediat ce au scăpat din casa violatorului, mama s-a dus la poliție. „Suspectul este cercetat pentru două infracțiuni de viol, săvârșite împotriva a două persoane de sex feminin, mamă și fiică. El stătea în concubinaj cu mama fetei de 12 ani și a fost arestat pentru că, sub imperiul constrângerii, a întreținut două acte sexuale orale cu ambele și un act sexual normal cu fetița, pe care a și deflorat-o. Raporturile sexuale s-au petrecut de față cu mama”, a declarat procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Decizia de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile a fost luată de Judecătoria Petroșani, dar pentru că a individul a depus contestație, aceasta se va judeca la Tribunalul Hunedoara. Violatorul are antecedente penale, acesta fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Sursa foto: avantulliber.ro

Accident cumplit, cu nouă victime, dintre care patru copii

Clipe de groază, sâmbătă, pe DN 66, pe raza localității Merișor. Din cauza vitezei excesive, …