Home / Actualitate / Demisie – surpriză din Consiliul Judeţean. Liberalul Ovidiu Ioan Popa pleacă şi din partid fără să-şi motiveze decizia
SECUND Ovidiu Ioan Popa 9854

Demisie – surpriză din Consiliul Judeţean. Liberalul Ovidiu Ioan Popa pleacă şi din partid fără să-şi motiveze decizia

Consilierul Ovidiu Ioan Popa a anunţat la finalul şedinţei de ieri că demisionează din „legislativul” judeţului „din motive personale”, rezumându-se doar să le mulţumească tuturor colegilor săi pentru colaborare.

Ulterior, Popa le-a declarat reporterilor prezenţi că va pleca şi din PNL. „Sunt membru PNL din 2005 şi a fost singurul partid în care am fost membru. Sunt sub imperiul emoţiilor şi n-aş vrea să declar ceva ce… Sunt nemulţumit de mai multe lucruri. Sunt motive personale. Lăsaţi-mă până săptămâna viitoare, să-mi pun ordine în … . Vă voi ruga să veniţi la o conferinţă de presă în care voi detalia toate opiniile mele. Deocamdată lăsaţi-mă să mă liniştesc. Dar, oricum, sunt prea tânăr, prea motivat şi voi continua”, a spus Ovidiu Popa.

Heiuş: „Nu ştiam că pleacă şi din partid”

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, spune că avea cunoştinţă despre intenţia lui Popa de a renunţa la mandatul de consilier judeţean, dar nu şi de cea privind plecarea lui din partid: „În urmă cu o lună şi jumătate am avut o discuţie cu domnul Ovidiu Popa şi mi-a spus că urmează să se angajeze într-o mare companie de construcţii, motiv pentru care consideră că nu va mai avea timp să se ocupe aşa cum consideră că ar trebui şi de îndatoririle sale de consilier judeţean. Atunci renunţarea la mandatul de consilier era doar o variantă. Despre intenţia sa de a pleca şi din partid am aflat şi eu abia după şedinţa CJ de astăzi (ieri – n.red.)”.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Ornamente de Craciun 3717

Primăria Deva instalează ornamentele de iarnă. Circulație rutieră închisă temporar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Deva

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor că sâmbătă, 25 noiembrie 2017, între orele 9.00 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *