glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Decizii pe două voci referitor la „decapitarea” PNL Hunedoara

Conducerea bicefală a PNL nu vorbește aceeași limbă când vine vorba despre sancționarea rezultatelor extrem de slabe obținute de liberalii hunedoreni. Co-președintele Alina Gorghiu a anunțat că organizația Hunedoara va fi dizolvată, fiind desemnat un comitet care să organizeze alegeri pentru stabilirea unei noi conduceri, legitimate în urma votului. De cealaltă parte, co-preşedintele Vasile Blaga contrazice informaţiile potrivit cărora conducerea centrală a partidului ar intenţiona să dizolve structurile de conducere ale PNL Hunedoara, din cauza eşecului de la alegerile locale.

Măsura înlăturării președintelui Bogdan Țîmpău (foto medalion) se impunea din cauza faptului că PNL a pierdut atât controlul în Consiliul Judeţean cât şi posturile de primar ale principalelor municipii din judeţ, Deva şi Hunedoara. De asemenea, se vehicula şi faptul că, în urma dizolvării structurilor de conducere ale organizaţiei judeţene PNL, ar fi urmat să fie numit un comitet interimar, a cărui principală sarcină să fie organizarea de alegeri interne în termen de aproximativ o lună.

Contactat de „Glasul Hunedoarei” Vasile Blaga a declarat: „Nu, nu, nu! Nu se vor dizolva structurile de conducere ale PNL Hunedoara. Avem preşedinte la Hunedoara. Se numeşte Ţîmpău!”.

Tags