NEWS ALERT:
Home / Actualitate / De la PSD se „aruncă” bolovani
De la PSD se „aruncă” bolovani

De la PSD se „aruncă” bolovani

Autorităţile au fost alertate în această dimineaţă că de pe sediul judeţean al PSD cad pietre. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompieri şi poliţişti. Zona a fost delimitată pentru a preveni eventuale accidente. Imediat, un meşter, ajutat de pompieri , s-a apucat să repare tencuiala căzută de la acoperişul clădirii. Riscul de accidente în zonă era cu atât mai mare cu cât locul de unde a căzut tencuiala este situat deasupra intrării într-un bar.

Problema veche – a rămas fără ornamente

Consilierul local social-democrat Vasile Ţonea a afirmat că problemele la această clădire nu au apărut peste noapte. “Problema asta este de mai mulţi ani, de când eram eu secretar al PSD. S-a mai întâmplat o dată şi atunci a trebuit să facem demersuri pe la Timişoara, clădirea fiind de patrimoniu, să putem interveni. Ne trebuiau nu ştiu câte hârtii şi, în final, am lăsat-o baltă. Atunci s-au făcut, iar aşa, lucrări de mântuială. Întotdeauna mi-a fost frică să nu-i cadă tencuiala la vreun copil în cap, că acolo e şcoală lângă şi trec mulţi copii”, a declarat Vasile Ţonea. Consilierul a mai adăugat că această clădire a fost cumpărată de Partidul Social Democrat de la stat în jurul anului 2002 şi că “acolo erau nişte ornamente atât de frumoase…”.

Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, cea care a intervenit în repararea clădirii a fost echipa de muncitori a proprietarului imobilului, pompierii doar ajutând din punct de vedere logistic.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

PENTRU SITE4

Şantierele feroviare din centrul ţării vor fi verificate periodic

Directorul General al CFR SA, Ion Gavrilă, i-a convocat pe şantier, în zilele de 21 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *