glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

De la PSD se „aruncă” bolovani

Autorităţile au fost alertate în această dimineaţă că de pe sediul judeţean al PSD cad pietre. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompieri şi poliţişti. Zona a fost delimitată pentru a preveni eventuale accidente. Imediat, un meşter, ajutat de pompieri , s-a apucat să repare tencuiala căzută de la acoperişul clădirii. Riscul de accidente în zonă era cu atât mai mare cu cât locul de unde a căzut tencuiala este situat deasupra intrării într-un bar.

Problema veche – a rămas fără ornamente

Consilierul local social-democrat Vasile Ţonea a afirmat că problemele la această clădire nu au apărut peste noapte. “Problema asta este de mai mulţi ani, de când eram eu secretar al PSD. S-a mai întâmplat o dată şi atunci a trebuit să facem demersuri pe la Timişoara, clădirea fiind de patrimoniu, să putem interveni. Ne trebuiau nu ştiu câte hârtii şi, în final, am lăsat-o baltă. Atunci s-au făcut, iar aşa, lucrări de mântuială. Întotdeauna mi-a fost frică să nu-i cadă tencuiala la vreun copil în cap, că acolo e şcoală lângă şi trec mulţi copii”, a declarat Vasile Ţonea. Consilierul a mai adăugat că această clădire a fost cumpărată de Partidul Social Democrat de la stat în jurul anului 2002 şi că “acolo erau nişte ornamente atât de frumoase…”.

Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, cea care a intervenit în repararea clădirii a fost echipa de muncitori a proprietarului imobilului, pompierii doar ajutând din punct de vedere logistic.