glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

De Black Friday -50% reducere la abonamentele Licitaţia.ro

Licitaţia.ro este lider pe piaţa monitorizărilor licitaţiilor publice, monitorizând zilnic peste 700 de anunţuri de achiziţii publice din România.

Pe site-ul LICITAŢIA.RO sunt 4.900 de licitaţii publice active din România, la care încă se mai pot depune ofertele pentru participare.

De asemenea, site-ul nostru monitorizează toate licitaţiile publice de vânzări (Licitaţii vânzări imobile, auto, terenuri, utilaje, deşeuri, Licitaţii Anaf, Licitaţii executori judecâtoreşti, licitaţii lichidatori) din România, în acest moment fiind active 1.660 de anunţuri.

De Black Friday Licitaţia.ro reduce până la -50% abonamentele pe 12 luni.

Licitaţia.ro- Abonamentul START este ideal pentru intreprinderile mici, care activează pe un singur domeniu. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe o singură adresă de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici şi la licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Licitaţia.ro-  Abonamentul BUSINESS este conceput pentru intreprinderile mici și mijlocii şi se pot selecta 3 domenii de activitate. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe trei adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici, precum şi Data Reminder. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Licitaţia.ro– Abonamentul MEGA este destinat intreprinderilor mari și corporațiilor, cu 10 domenii de activitate. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe cinci adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici , licitaţiile în format EXCEL,Data Reminder şi Monitorizare Clarificări. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Creează acum un cont pe site-ul LICITAŢIA.RO şi fi pregătit pentru startul reducerilor.

Llicitaţia.ro este lider in domeniul Monitorizării Licitaţiilori Publice din România !
Zilnic monitorizăm toate licitaţiile publice (SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Română de Mărfuri,, Licitaţii Fonduri Europene, Presă etc.) şi trimitem abonaţilor noştri alerte personalizate pe e-mail cu licitaţiile din domeniu lor de activitate.

Loading...