glasul-hd.ro Web analytics

Sport

„Cupa Cetăţii” la gimnastică aerobică. Spectacol în ritm susţinut!

Cele mai bune nouă cluburi de profil din ţară, precum şi componenţii loturilor naţionale, îşi dau întâlnire, sâmbătă şi duminică, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, la ediţia cu numărul 17 a „Cupei Cetăţii” la gimnastică aerobică. La fel ca şi în anii precedenţi, gimnaştii de la CNS „Cetate” şi CSS Petroşani speră să termine, din nou, în top.

Cele două cluburi hunedorene se vor duela pentru supremaţie cu sportivi din Arad, Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, într-una dintre cele mai importante întreceri din calendarul competiţional intern.

Eleganţă, vivacitate şi zâmbete

Devenită tradiţie, competiţia de la poalele cetăţii strânge la start actuali campioni naţionali şi chiar internaţionali, într-un adevărat festival al gimnasticii aerobice, în care elementele tehnice spectaculoase şi eleganţa se împletesc de minune cu ritmul susţinut şi explozia de pe scenă. Întrecerile sunt programate să înceapă atât sâmbătă, cât şi duminică, de la ora 11.00 şi se vor întinde pe durata a maximum şase ore, intrarea publicului fiind liberă. Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” va porni în concurs cu 26 de sportivi (cu trei mai mulţi decât la ediţia precedentă), care vor evolua la aproape toate categoriile de vârstă şi concurs – individual, perechi, trio şi ansamblu. La fel ca şi în anii trecuţi, noi sperăm la cât mai multe clasări în top trei. Totuşi vrem să ne bucurăm şi de un spectacol al gimnasticii aerobice, cu atât mai mult cu cât vom avea prezente la Deva şi Loturile Naţionale, care cu siguranţă vor face o reclamă numai bună acestei discipline. Aşteptăm cât mai mulţi spectatori, care să vadă cât de frumoasă este această ramură a gimnasticii, a spus Georgeta Cosma, unul din antrenorii secţiei de la poalele Cetăţii.

11 este ora la care vor lua startul, sâmbătă şi duminică, întrecerile ediţiei cu numărul 17 a „Cupei Cetăţii”