glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cupa a dat restart minifotbalului. Doar câteva surprize în „optimi”

Sezonul competiţional al Campionatului Realsport de minifotbal amatori Deva, s-a reluat, week-end-ul trecut, cu Cupa României-Realsport. Faza optimilor de finală le-a pus faţă în faţă pe Pera Bmw (locul 2 în Superligă) şi PRO HD (locul 4), primii dintre aceştia impunându-se, destul de clar, 8-4 (4-1).

Cu poftă de joc, după vacanţa lungă ce i-a ţinut departe de suprafaţa sintetică, cele două formaţii au oferit un joc aprins, cu multe ocazii de poartă, viceliderii – la care Remus Marta – a fost, din nou, în mare formă, trecând mai departe în „sferturi”. Cei de la Pera Bmw au început tare meciul şi după nici şase minute aveau deja avantaj dublu după reuşitele lui Marta (3) şi Cărăvan (6). Replica celor de la PRO HD a venit ceva mai greu, de la Lintaru (12), însă până la pauză acelaşi Marta (16) şi apoi Torok (23) au înclinat balanţa, oarecum decisiv, înspre formaţia lor. Şi asta pentru că în următoarele 15 minute, calificarea era deja decisă, graţie inspiraţiei lui Cărăvan (36), Marta (38) şi Stancu (41), cei trei fiind de neoprit. În aceste condiţii, finalul a fost ceva mai relaxat, Chelariu (2) şi Suciu diminuând proporţiile scorului, înainte ca Torok (48) să stabilească scorul final şi să pecetluiască drumul spre sferturile de finală. Fază în care se vor mai regăsi cei de la Cocoşul de Aur (5-3 cu Liverpool), Voinţa Vălişoara (4-3 cu Azaria), Autokris Hunedoara (2-1, d.p., 3-3 în timpul regulamentar cu Boys Team), Avantaje (3-2 cu Alaska), Legiunea Taylor Red (6-1 cu Pera Bmw II) şi City Taxi Deva (7-4 cu Crivis). Ultima formaţie ce va ajunge în „sferturi” se va afla, duminică, atunci când este programată întâlnirea dintre Phoenix şi Grawe Deva.

În altă ordine de idei, Liga B se va relua în acest week-end, pentru ca întrecerile din Superligă şi Liga C să pornească la drum o săptămână mai târziu.