glasul-hd.ro Web analytics

Social

Cu trei furturi la activ, un petroşenean a fost reţinut de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Petroşani, a fost reţinut de poliţişti după ce în această lună a comis mai multe furturi, cu preponderenţă din societăţi comerciale. Domeniul de activitate al acestuia era unul cât se poate de vast. Fura de la laptopuri până la capace de la roţile autoturismelor. Prejudiciul cauzat este de peste 3.100 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Investigaţii Petroşani l-au identificat şi reţinut pentru 24 de ore pe Lucian S., de 20 de ani, din Petroşani. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a comis trei infracţiuni de furt, în cursul lunii august, pe raza municipiului Petroşani, cauzând părţilor vătămate un prejudiciu total de 3.125 de lei.

Motociclete artizanale, capace de roţi şi laptopuri, furate în trei nopţi

În noaptea de 4 spre 5 august, prin forţarea uşii de acces, tânărul a pătruns în incinta unui magazin de unde a sustras trei motociclete artizanale şi patru recipiente metalice cu alcool, motocicletele artizanale fiind recuperate de către poliţişti. De asemenea, în noaptea de 22 spre 23 august, tânărul a sustras capacele de roţi de la două autoturisme parcate pe raza municipiului Petroşani, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Ultima lovitură a fost dată la sfârşitul săptămânii trecute, când, prin forţarea uşii de acces, tânărul a intrat într-un magazin, de unde a furat 16 laptopuri şi un televizor. Până în prezent, poliţiştii au recuperat doar nouă dintre laptopurile furate de petroşenenean. Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Petroşani cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.