glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Cu excluderea la judecată

Consilierii locali din Hunedoara ai UNPR, Roberz Muzsic şi Alexandru Mărginean, au fost excluşi ieri din partid, printr-o decizie adoptată în unanimitate de Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene Hunedoara. „S-a votat în unanimitate, s-a făcut proces-verbal de şedinţă, în zilele următoare vom depune documentele necesare la Instituţia Prefectului pentru ca aceasta să ia act de decizie şi să dispună încetarea mandatului celor doi”, ne-a declarat prim-vicepreşedintele UNPR Hunedoara, Romi Cărmăzan.

Cei doi consilieri au fost excluşi pe motiv că nu au votat alături de PSD împotriva proiectului susţinut de Viorel Arion de transformare a b-dului Corvin şi a platformei din faţa Casei de Cultură în zonă pietonală.

Excluşii se adresează instanţei

„Vom contesta decizia şi la partid, şi la Prefectură, dar şi în instanţă. Şedinţa a avut loc aşa, pe repede-nainte. Eu şi alţi colegi de-ai mei proveniţi din PP-DD am fost anunţaţi cu doar două-trei ore înainte. Eu sunt la Timişoara, nu aveam cum să ajung de la ora 11 şi 10 minute, când am fost anunţat printr-un SMS că la ora 13.00 este şedinţă.
Chestiunea şi mai serioasă este alta: fuziunea UNPR – PP-DD nu a ieşit de la Tribunal. Nici eu şi nici domnul Mărginean nu ne-am reconfirmat adeziunile ca membri ai UNPR. Vom contesta decizia şi în instanţă, unde vom cere anularea actului de excludere”, a declarat ieri după-amiază Robert Muzsic.
Deocamdată, juriştii din instituţiile publice consultaţi de „Glasul Hunedoarei” sunt confuzi în ce priveşte problema încetării mandatelor celor doi, înainte sau după ajungerea la o sentinţă definitivă în procesul pe care Robert Muzsic a anunţat deja că doreşte să-l înceapă împotriva deciziei partidului.