NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Cu excluderea la judecată
Cu excluderea la judecată

Cu excluderea la judecată

Consilierii locali din Hunedoara ai UNPR, Roberz Muzsic şi Alexandru Mărginean, au fost excluşi ieri din partid, printr-o decizie adoptată în unanimitate de Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene Hunedoara. „S-a votat în unanimitate, s-a făcut proces-verbal de şedinţă, în zilele următoare vom depune documentele necesare la Instituţia Prefectului pentru ca aceasta să ia act de decizie şi să dispună încetarea mandatului celor doi”, ne-a declarat prim-vicepreşedintele UNPR Hunedoara, Romi Cărmăzan.

Cei doi consilieri au fost excluşi pe motiv că nu au votat alături de PSD împotriva proiectului susţinut de Viorel Arion de transformare a b-dului Corvin şi a platformei din faţa Casei de Cultură în zonă pietonală.

Excluşii se adresează instanţei

„Vom contesta decizia şi la partid, şi la Prefectură, dar şi în instanţă. Şedinţa a avut loc aşa, pe repede-nainte. Eu şi alţi colegi de-ai mei proveniţi din PP-DD am fost anunţaţi cu doar două-trei ore înainte. Eu sunt la Timişoara, nu aveam cum să ajung de la ora 11 şi 10 minute, când am fost anunţat printr-un SMS că la ora 13.00 este şedinţă.
Chestiunea şi mai serioasă este alta: fuziunea UNPR – PP-DD nu a ieşit de la Tribunal. Nici eu şi nici domnul Mărginean nu ne-am reconfirmat adeziunile ca membri ai UNPR. Vom contesta decizia şi în instanţă, unde vom cere anularea actului de excludere”, a declarat ieri după-amiază Robert Muzsic.
Deocamdată, juriştii din instituţiile publice consultaţi de „Glasul Hunedoarei” sunt confuzi în ce priveşte problema încetării mandatelor celor doi, înainte sau după ajungerea la o sentinţă definitivă în procesul pe care Robert Muzsic a anunţat deja că doreşte să-l înceapă împotriva deciziei partidului.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

deschidere

EXCLUSIV. Revoltă printre o parte a angajaților de la Terpena. Declarațiile patronului de la fabrica mistuită de făcări și ce spune despre viitorul firmei

Aproximativ 30 de angajați ai fabricii misuite de flăcări Terpena, din Orăștie, protestează zilele acestea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *