glasul-hd.ro Web analytics

Sport

CSM Cetate Deva începe amicalele abia sâmbătă

CSM Cetate Deva va susţine primul amical al anului sâmbătă, 6 februarie, în deplasare cu divizionare secundă „U” Cluj. Reveniţi din cantonament, fotbaliştii pregătiţi de Marius Sîrbu au avut parte de o abatere de la programul jocurilor stabilit anterior, în sensul că partida de pregătire de sâmbăta trecută în compania lui FC Hunedoara nu a mai avut loc.
„Veneam după o perioadă foarte grea de pregătire fizică intensă, iar terenul de la Hunedoara nu se prezenta în condiţii bune. Am hotărât ca în situaţia aceasta să nu riscăm accidentări şi am anulat meciul”, a declarat atunci antrenorul formaţiei devene pentru Glasul Hunedoarei.

Au existat discuţii şi pentru un alt amical, care trebuia să se desfăşoare astăzi, în compania Metalurgistului Cugir. Formaţia alba-iuliană, clasată pe poziţia secundă a seriei a patra din Liga 3, la doar trei puncte în urma liderului şi cu şanse reale de promovare în eşalonul doi, a renunţat însă să mai facă deplasarea la Deva.
Devenii vor juca totuşi la sfârşitul acestei săptămâni un amical cu un adversar de calibru, U Cluj, retrogradată anul trecut din prima ligă şi ocupanta locului 9 în seria a doua a ligii secunde. În lotul de 22 de jucători pe care Marius Sîrbu îl are la dispoziţie se află 14 seniori şi opt juniori, inclusiv noile achiziţii Raţ, Mintaş, Doda şi Cobliş, care s-au integrat repede în grup, după cum ne-a informat tehnicianul lui CSM Cetate. 

Iată programul jocurilor amicale pentru CSM Cetate Deva:
– în 6 februarie în deplasare cu „U” Cluj
– în 10 februarie în deplasare cu Performanţa Ighiu
– în 13 februarie acasă cu Performanţa Ighiu
– în 17 februarie acasă cu CSM Lugoj
– în 20 februarie cu Măgura Cisnădie (acasă sau în deplasare)
– în 23 februarie în deplasare cu CSM Lugoj
– în 20 februarie cu Măgura Cisnădie (acasă sau în deplasare)