glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Crimă în „lumea” boschetarilor

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Petroşani, cunoscut ca persoană fără adăpost, a fost omorât în bătaie şi abandonat într-o clădire dezafectată din localitate. Motivul: consumul de alcool şi o propunere indecentă.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în incinta clădirii dezafectate, situată pe strada Timişoara, din municipiul Petroşani, de către „un coleg” de-al său, care probabil căuta un loc în care să se adăpostească pe parcursul nopţii. Bărbatul a alertat poliţiştii care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că este vorba de Ion J., de 49 de ani, din Petroşani. „Cadavrul prezenta urme de violenţă în zona feţei, iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

O propunere indecentă şi consumul de alcool, „ingredientele” crimei

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, la doar câteva ore de la primirea sesizării, s-a reuşit identificarea prezumtivului autor al faptei, Toma-Radu Traian, de 46 de ani, din municipiul Vulcan. Între acesta şi victimă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan. Se pare că victima i-ar fi făcut agresorului propuneri sexuale, în urma cărora, enervat, Toma-Radu Traian i-a aplicat lui Ion J. mai multe lovituri, cu pumnii, în zona capului şi pe corp.
Toma-Radu Traian a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor Tribunalului Hunedoara, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru comiterea infracţiunii de omor.