glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Crimă de o cruzime înfiorătoare, la Sibișel! Și-a decapitat soția, în somn, cu toporul, a dat foc cadavrului și apoi s-a înjunghiat

Crimă oribilă, în satul Sibișel. Un bărbat de 79 de ani și-a ucis soția, a dat foc cadavrului, iar apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Potrivit unor surse, pensionarul i-ar fi tăiat gâtul cu toporul soției, în timp ce aceasta dormea. Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață. Bărbatul se află în stare gravă la spitalul din Deva, unde a fost operat de urgență, după ce s-a înjunghiat, încercând să își curme viața.

Cadavrul femeii a fost descoperit, sâmbătă dimineaţa, la puțin timp după înfiorătoarea crimă, de câțiva vecini. Aceștia s-au alertat după ce l-au văzut pe soţul acesteia dezbrăcat complet, tăiat şi înjunghiat în mai multe zone ale corpului, ieşind pe drumul din faţa locuinţei. Oamenii au observat fum ieşind din casă, iar înăuntru au descoperit cadavrul femeii, cu gâtul tăiat cu un topor, înconjurat de hârtii şi lucruri cărora agresorul le-a dat foc. „Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia, în vârstă de 69 de ani, ar fi fost tăiată la gât cu toporul, de soțul ei, în vârstă de 79 de ani, pe fondul unor probleme de natură conjugală. În dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 7, agresorul ar fi ieșit afară din casă, plin de funingine și cu un cuțit în mână, agresat de el însuși. Au intervenit vecinii, pentru că el dăduse foc la casă și ar fi creat chiar și un focar de incendiu lângă soția sa decedată, din hârtii, haine. Au reușit să oprească focul. Agresorul ar fi încercat să își curme viața, pentru că s-a tăiat în mai multe locuri: zona abdominală, zona gâtului, în zona capului”, a declarat sâmbătă, pentru „Glasul Hunedoarei”, procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la această oră este în afara oricărui pericol. Dacă starea sa nu se va înrăutăți și va fi găsit vinovat că și-a ucis soția, bărbatul își va petrece restul vieții în închisoare. Cei doi soți au doi copii.

Sibișel, satul crimelor oribile

În urmă cu o lună, satul Sibișel a fost cutremurat, din nou, de o crimă îngrozitoare. La acea vreme, o tânără de 24 de ani, Ana Maria Bobora, a înjunghiat-o mortal pe mama fostului iubit, dar procurorii au descoperit pe corpul victimei și mai multe urme de mușcături. Potrivit anchetatorilor, pe fondul unei relaţii conflictuale existentă între victima de 50 de ani şi Ana Bobora, o relaţie conflictuală care s-a manifestat de-a lungul timpului prin acte de violenţă reciproce, tânăra, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat mamei fostului ei iubit mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi a piciorului, secţionându-i plămânul stâng. Loviturile i-au cauzat victimei o hemoragia externă şi în mod direct decesul. Procurorii au stabilit că femeia ucisă a mai fost lovită şi cu un par din lemn în zona feţei. Criminala a muşcat-o de mai multe ori pe femeia cu care locuia împreună. „Din actele medico-legale rezultă că moartea victimei R.F. este violentă şi a fost cauzată de o hemoragie externă că urmare a multiplelor plăgi înţepate-tăiate, ale hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, iar leziunile traumatice constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu un instrument tăietor înţepător a cărei lama are un singur tăiş şi lăţimea de minimum 2,2 cm, prin loviri repetate cu un corp dur şi prin muşcare cu dinţii. Între plăgile înţepate-tăiate ale hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu sectionarea plămânului stâng şi deces există o legătură de cauzalitate directă”, a informat, la vremea aceea, procurorul Ionela Draia, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Tags