glasul-hd.ro Web analytics

43

Creşterea încasărilor bugetare prin executarea silită a fermelor avicole

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, 5 februarie,  că ANAF a avut în luna ianuarie încasări de 6,5% peste plan şi cu 13,2% mai mari faţă de luna ianuarie a anului trecut.

“Una din cele trei măsuri pe care trebuie să le implementăm de la 1 aprilie, programul de ajutor de stat pentru acoperirea a jumătate din costurile salariale pentru cei care creează peste 20 de locuri noi de muncă, cred că e un lucru important şi bun şi, de asemenea, în discuţiile cu partenerii internaţionali, până la vizita din aprilie, trebuie să stabilim metodologia şi implicaţiile aplicări scutirii de impozit pentru profitul reinvestit, lucrurile se pot face.

În sfârşit avem veşti bune de la ANAF, domnul ministru, înţeleg că aveţi încasări 6,5% peste planul de încasări şi 13,2% faţă de luna ianuarie a anului 2013. Să dea Dumnezeu să ţinem acest ritm, ca să putem să punem în aplicare toate proiectele pe care le-am propus”, a spus premierul în şedinţa de guvern. 

Deocamdata, pe lista ANAF se afla cinci companii care se ocupă cu producţia şi comercializarea produselor de pasăre (ouă şi carne), fiind executate silit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit informaţiilor de pe site-ul instituţiei. Este vorba despre Avicola Buzău, Avicola Călăraşi, Avicola Crevedia, Avicola Mihăileşti şi Avicola Slobozia.

(sursa: fabricadecarne.ro)