Home / Actualitate / Corneliu Vadim Tudor a murit
Corneliu Vadim Tudor a murit

Corneliu Vadim Tudor a murit

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, în urmă cu câteva minute, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Anul acesta a fost primul an în care Corneliu Vadim Tudor a lipsit de la Serbările Naționale de la Țebea.

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, în această dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor. Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text despre un concert la care a asistat în weekend. Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, în martie 2013, la secţia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală. Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator. Anul acesta a fost primul an în care Corneliu Vadim Tudor a lipsit de la Serbările Naționale de la Țebea.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Deva - Primaria 2314

Curtea de Conturi ne dă dreptate în afacerea „Ornamentele de Crăciun”. Prejudicii și abateri financiare de peste 23 de milioane de lei, în 2016, la Primăria Deva

Curtea de Conturi a României a publicat raportul cu privire la activitatea financiară a administraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *