NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Controale la vânzarea echipamentelor de pescuit
Controale la vânzarea echipamentelor de pescuit

Controale la vânzarea echipamentelor de pescuit

Administratorul unei firme de articole de pescuit s-a ales cu dosar penal deoarece printre produsele expuse la vânzare s-au numărat şi unele ilegale.

Poliţişti din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice au efectuat, în piaţa din oraşul Călan, o acţiune privind deţinerea şi comercializarea uneltelor şi sculelor de pescuit neautorizate. „Cu ocazia controalelor efectuate a fost depistat un bărbat, de 30 de ani, din Călan, administrator al unei întreprinderi individuale, care deţinea la punctul de lucru din Piaţa Călan, o unealtă de pescuit din nylon – monofilament, cunoscută în mediul pescăresc cu denumirea de „paraşută”, cu intenţia de a o comercializa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Deoarece nu s-a mulţumit doar cu comercializarea produselor autorizate pentru acest sport, administratorul, în vârstă de 30 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

desc

Percheziții la vânători bănuiți de braconaj. Două arme și muniţie, toate deținute ilegal, au fost ridicate de poliţişti din comuna Bulzeștii de Sus

Percheziții în comuna Bulzeștii de Sus, într-un dosar de braconaj cinegetic și infracțiuni la regimul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *