glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Constantin Olariu: „Vom mai aduce 2-3 jucători în perioada ce urmează”

Antrenorul principal al hunedorenilor s-a declarat extrem de mulţumit de modul în care s-au pregătit elevii săi în cantonamentul de la Băile Felix şi este convins că, odată cu aducerea a 2-3 jucători noi, echipa sa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivului.

 

Reporter: S-a încheiat şi primul cantonament al sezonului. Ce impresie v-au făcut băieţii până acum?

 

Constantin Olariu: Sunt foarte mulţumit de modul în care s-au pregătit. Au tras foarte tare de ei, având în vedere că în unele zile am efectuat chiar şi trei antrenamente. Mă bucură foarte mult şi faptul că nu avem accidentări şi se vede că toată lumea este montată şi nerăbdătoare să şteargă cu buretele impresia lăsată anul trecut. Ştiu că e o perioadă pe care fotbaliştii nu o prea agreează, mai ales că acum se pune accentul pe pregătirea fizică, însă urmează să lucrăm mai mult şi din punct de vedere tactic.

 

Rep.: Înaintea plecării la Băile Felix, Hunedoara a pierdut şase jucători. Sunteţi mulţumit de lotul avut la dispoziţie sau vă mai gândiţi la întăriri?

 

C.O.: În principiu, mai avem nevoie de 2-3 jucători, pentru că sunt câteva posturi deficitare. Am mai avea nevoie de un fundaş central, de unul stânga, poate şi de încă un portar şi un vârf de atac. Sper ca în săptămâna ce vine, maxim cealaltă, să rezolvăm toate aceste probleme, pentru că urmează o perioadă în care vrem să conturăm primul „11”.

 

Rep.: Spuneaţi că veţi lucra mai mult şi din punct de vedere tactic. Ce urmează, concret, pentru FC Hunedoara?

 

C.O.: Băieţii au primit liber până marţi, pentru ca după aceea să ne continuăm antrenamentele pe „Michael Klein”. În tot acest timp, căutăm să perfectăm cât mai multe partide de verificare, cu echipe din zonă sau din judeţe apropiate, care să evolueze fie în Liga a III-a, fie un eşalon mai sus. Cu cât mai multe jocuri, cu atât mai bine.

Loading...