NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Consiliul Judeţean majorează salariile
Mircea Bobora 1386

Consiliul Judeţean majorează salariile

În şedinţa sa de la finele acestei luni, Consiliul Judeţean va dezbate şi supune la vot mai multe proiecte de hotărâre referitoare la creşterea salariilor angajaţilor instituţiei amintite, dar şi ale personalului care lucrează în instituţiile subordonate.

Reprezentanţii CJ spun că, practic, este vorba despre aplicarea Legii salarizării personalului din sistemul bugetar. Deşi mai erau doar patru zile până la şedinţă, ieri la amiază, nimeni din cadrul Consiliului nu ne-a putut comunica un procentaj mediu de creştere a salariilor. Ne-am ales, în schimb, cu promisiunea că vom obţine astfel de cifre pe parcursul zilei de astăzi.

„E vorba de noua Lege a salarizării. Această lege era în dezbatere publică la momentul în care noi am întocmit proiectul de buget pe anul acesta, aşa că am constituit un fond de rezervă pentru a acorda eventualele majorări salariale prefigurate să rezulte în urma adoptării legii. Nu am acum la dispoziţie cifre şi procentaje. Pe de ală parte, salariile din Consiliul Judeţean Hunedoara erau printre cele mai mici din ţară. Angajaţii instituţiei chiar ne-au acţionat în instanţă din această cauză”, ne-a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora (foto).

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Eficientizarea transportului local din Hunedoara pare a fi misiune imposibilă

Prim Transprest îşi planifică un profit bazat (din nou) pe subvenţii

Firma de transport local din Hunedoara îşi doreşte să aibă un profit de aproximativ 175.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *