Home / Actualitate / Consilierul liberal Jane Magaon a demisionat din CL Hunedoara
Consilierul liberal Jane Magaon a demisionat din CL Hunedoara

Consilierul liberal Jane Magaon a demisionat din CL Hunedoara

Jane Magaon, consilier local în Consiliul Local Hunedoara, a demisionat ieri din funcție. Acesta a pus demisia pe seama fricii de a se afla în conflict de interese, întrucât firma pe care o conduce a semnat un contract cu SC Proserv SA, societate care execută lucrările de reabilitare a fostului sit industrial de la Hunedoara. „Am vrut să evit discuțiile sau posibilitatea de a interveni un conflict de interese în acest caz, drept urmare mi-am depus demisia din Consiliul Local Hunedoara. Nu am nevoie de așa ceva. Am semnat un contract cu firma Proserv, astăzi (n.r. ieri), pe un proiect european, și atunci am considerat că așa este normal, să nu existe suspiciuni”, a declarat fostul ales local. Demisia lui Jane Magaon va deveni operabilă după ce Prefectul județului Hunedoara va constata încetarea mandatului de consilier înainte de termen. În locul acestuia în Consiliul Local Hunedoara va fi desemnat un nou consilier de pe lista USL, mai exact de la PSD.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Terenul pe care Primăria doreşte să-l scoată la licitaţie se află în spatele panourilor care indică intrarea în municipiul Hunedoara

O nouă fabrică de automotive la Hunedoara. Grupul german Schieffer doreşte să cumpere terenul de la „Materii Prime”. Primăria e nevoită să-l scoată la licitaţie.

Consiliul Local Hunedoara dezbate astăzi, într-o şedinţă deîndată, scoaterea la licitaţie a terenului de 80.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *