NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Condamnat la închisoare, după ce a violat o elevă de 17 ani
secund

Condamnat la închisoare, după ce a violat o elevă de 17 ani

A abuzat sexual o tânără pe care tocmai o cunoscuse și s-a ales cu aproape trei ani și jumătate de închisoare, cu executare. Procesul lui Alexandru Pojoni, petroșăneanul care, în luna septembrie a anului 2016 a violat o elevă de 17 ani s-a finalizat pe fond. Pe lângă anii de temniță primiți, acesta trebuie să-i plătească fetei daune morale de 50.000 de lei.

Aceasta este decizia judecătorilor de la Petroşani, care au pronunţat sentinţa pe fond în procesul lui Alexandru Pojoni, tânărul din Petroşani arestat preventiv după ce a violat o elevă de 17 ani, pe care o invitase la o întâlnire într-un bar din localitate. „Instanţa a condamnat pe inculpatul Pojoni Ştefan Alexandru, la pedeapsa de trei ani şi patru luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Instanţa a menţinut măsura arestului preventiv luată faţă de inculpat prin încheierea penală nr. 79/C/26.09.2016 pronunţată de Tribunalul Hunedoara. A admis acţiunea civilă formulată de persoana vătămată, constituită parte civilă şi obligă inculpatul Pojoni Alexandru la plata, către partea civilă, a sumei de 5.000 lei, reprezentând daune materiale şi a sumei de 50.000 lei, reprezentând daune morale”, a informat Judecătoria Petroşani. Decizia magistraților a fost contestată de tânăr, iar apelul se va judeca la Tribunalul Hunedoara.

Alexandru Pojoni a fost arestat după ce, în noaptea de 19 – 20 septembrie 2016, a violat o minoră. Acesta ar fi invitat-o la un local din zona Văii Jiului unde au petrecut până târziu, iar la întoarcere i-a propus să întrețină relații sexuale cu el. Minora n-a fost de acord, spunându-i tânărului că este virgină, dar individul nu a ținut cont și a violat-o.

Despre Livia BOTICI

Citește și

perchezitii

Percheziții la escroci specializați în metoda „accidentul”

Poliţiştii prahoveni şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat, miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *