glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Concert Paula Seling, cinci filme și prima lansare de carte a lui Grigore Cartianu, în acest weekend

Pe agenda culturală de timp liber din acest final de săptămână sunt trecute mai multe activități cultural-artistice. Cinefilii pot viziona cinci filme la cinematograful devean, iar pasionații de lectură sunt invitați la lansarea volumului „600.000” a jurnalistului Grigore Cartianu. Totodată, în acest weekend, Paula Seling și Corala „Sargeția” vor susține un concert extraordinar de colinde la Deva.

timp liber (1)Cinci filme, la „Patria” Deva

Cinefilii din județ au ocazia să vizioneze cinci filme la Cinematograful „Patria” din Deva. Este vorba despre „Paddington 2”, regizat de Paul King, „Dragonul vrăjit” în regia lui Manuk Depoyan, „Mister în Slack Bay”, regizat de Bruno Dumont, „Seiful”, regizat de Dan Bush și „Te-nsori cu mine, bro’?” în regia lui Tarek Boudali. Peliculele rulează începând de astăzi până duminică, primul de la ora 13:00, al doilea de la ora 14:45, al treilea de la 16:20, al patrulea de la 18:30, iar ultimul de la 20:15. Prețul unui bilet la oricare dintre filme este 10 lei.

 timp liber (2)Paula Seling și Corala „Sargeția”, în concert la Deva

Biserica Greco-Catolică „Immaculata” din Deva găzduiește, în acest final de săptămână, un eveniment muzical de excepție. Este vorba despre un concert de colinde intitulat „Bucuria Crăciunului”, susținut de Paula Seling și Corala „Sargeția” (dirijor Nicolae Icobescu; solist Gheorghe Pop). În program vor fi cele mai cunoscute colinde tradiționale românești, precum și piese din repertoriul universal. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva și va avea loc duminică, de la ora 18:00. Intrarea la eveniment este liberă!

timp liber (3)„600.000”, prezentată pentru prima dată la Hațeg

Pasionații de lectură sunt invitați la un eveniment editorial cu totul aparte. Este vorba despre lansarea volumului „600.000”, cea de-a 9-a carte publicată de Grigore Cartianu. Subtitlul lucrării este edificator: „Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”. Volumul va fi prezentat în patru orașe din județul Hunedoara, primul dintre acestea fiind Hațeg. Aici, lansarea are loc duminică, de la ora 18:30, în Sala de consiliu a Primăriei. Evenimentul va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări / răspunsuri) și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate la fața locului. Intrarea este liberă.

 

Loading...