1Comunicat de presa Deva

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. CORAL IMPEX SRL, cu sediul social în Ploiești, str. Penes Curcanul, nr.8, bl.151C, ap.10, reprezentată prin Director General Alexandru Badea, va aduce la cunoștință că în perioadă 19-30 aprilie 2018 se vor efectuă servicii de deratizare, dezinsecție pe suprafața terenurilor bazelor sportive și de agrement, zone verzi, locuri de joacă, terenuri aparținând unităților de învățământ preșcolar, preuniversitar, sedii administrative, biblioteci, locuințe sociale din municipiul Deva în bază contractului de delegare a gestiunii prin concesiune nr. 20.066/07.03.2018.

În egală măsură, se vor realiză servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție și în cadrul clădirilor aparținând  unităților de învățământ preșcolar, preuniversitar, sedii administrative, biblioteci, locuințe sociale din municipiul Deva.

Substanță utilizată pentru acțiunea de deratizare este Deration Pellet cu substanță activă bromodialone.

Substanțele utilizate pentru acțiunea de dezinsecție în spațiile exterioare sunt:

–        K-othrine Profi EC 250 cu substanță activă detlamethrin pentru combaterea țânțarilor adulți;

–        Flubex Flow 7 EC cu substanță activă diflubenzuron pentru combaterea larvelor de țânțari.

Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Pentru că activitățile de deratizare și dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public cât și privat.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitățile de deratizare și dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedică desfășurarea acestei acțiuni, perioadă de efectuare a activităților de deratizare și dezinsecție va fi prelungită.

În caz de ingerare accidentală a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

DIRECTOR GENERAL,

ALEXANDRU BADEA