NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Complexul Energetic Hunedoara a absorbit Societatea Naţională a Huilei
Complexul Energetic Hunedoara  a absorbit Societatea Naţională a Huilei

Complexul Energetic Hunedoara a absorbit Societatea Naţională a Huilei

Fuziunea celor două termocentrale din judeţ – Paroşeni şi Mintia – cu cele patru mine viabile din Valea Jiului a fost realizată. Complexul Energetic Hunedoara a absorbit Societatea Naţională a Huilei.

„Complexul Energetic Hunedoara s-a întregit cu cele patru mine din cadrul Societăţii Naţionale a Huilei. La începutul săptămânii trecute au fost depuse la Registrul Comerţului documentele. Avem şi sentinţa Tribunalului Hunedoara cu privire la fuziune. Nu au fost contestaţii. Acum suntem un complex cu două sucursale energetice şi o divizie minieră”, a precizat directorul Complexului Energetic Hunedoara, Daniel Andronache. CEH a fost constituit prin fuziunea celor două termocentrale, Mintia şi Paroşeni. Ulterior, Compania Naţională a Huilei a fost divizată în două societăţi – Societatea Naţională a Huilei care administrează patru unităţi miniere considerate viabile şi Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului care coordonează activitatea celor trei mine incluse pe programul de închidere conform memorandumului aprobat de FMI. Fuziunea CEH cu minele viabile a primit undă verde.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

deschidere

EXCLUSIV. Revoltă printre o parte a angajaților de la Terpena. Declarațiile patronului de la fabrica mistuită de făcări și ce spune despre viitorul firmei

Aproximativ 30 de angajați ai fabricii misuite de flăcări Terpena, din Orăștie, protestează zilele acestea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *